Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro: "Apmēram 30 latviešu fani pārbļāva pāris tūkstošus angļu atbalstītāju" (+video)

Karro: "Apmēram 30 latviešu fani pārbļāva pāris tūkstošus angļu atbalstītāju" (+video)
Matīss Karro
Foto: Jonathon Pannell

Vakar Anglijā norisinājās vietējā motokrosa čempionāta otrais posms, kurā trīs braucienu summā piekto vietu MX2 klasē izcīnīja latviešu motobraucējs Matīss Karro.

Pirmajā posmā, kurš norisinājās Little Silver trasē, Karro trīs braucienu summā MX2 klasē izcīnīja augsto otro vietu. Otrais posms norisinājās Canada Heights trasē. Šoreiz trīs braucienu summā Matīsam piektā vieta, lai arī no trešās vietas mūsu sportistu šķīra tikai viens punkts. Taču nav pamats bēdāties, jo pēc diviem posmiem Karro šobrīd kopvērtējumā ir trešajā vietā.

''Šī bija tipiska angļu trase – nedaudz kalni, šaura un diezgan cieta, jo Anglijā divas nedēļas nav lijis, tāpēc trase bija izkaltusi,” iesāk Karro. ''Vispirms kvalifikācijā MX2 klasē paliku piektais, bet Superpole paliku trešais. Pirmais brauciens man īsti nepadevās. Kā no starta aizgāju ceturtais, tā arī beigās finišēju. Nevarēju noķert trešajā vietā esošo, jo brauciena laikā piedzinu rokas. Braucu diezgan saspringti. Otrais brauciens, salīdzinājumā ar pirmo, bija kā diena pret nakti. Izcēlu startu, kā rezultātā gāju pa pirmo vietu. Nedaudz vēlāk mani apdzina Arnauds Tonus, kurš bija ātrāks. Nedaudz vēlāk pāris apļus pacīnījos ar Zaku Osbornu, taču arī viņš pēc trīs apļu cīņas aizbēga no manis. Taču beigās paliku trešais, ar ko biju apmierināts, jo aizvadīju stabilu braucienu,” pirmo divu braucienu notikumus stāsta Karro.

''Izšķirošajā braucienā nogulēju starta brīdi, bet no pirmā līkuma kaut kā izdevās izbraukt kā sestajam. Aizcīnījos līdz ceturtajai vietai un sāku cīņu ar trešās vietas ieguvēju, taču tad man sānos diezgan spēcīgi ieskrēja Joel Roelants, kā rezultātā kritu. Sasitu potīti, taču par laimi nekas traks – staigāt varu. (smejas) Pēc kritiena kopvērtējumā atkritu uz sesto pozīciju. Turpināju braukt, taču ātrums bija zudis – joprojām biju apdullis, potīte sāpēja un arī stūre mocim bija šķība. Lai vai kā, bet beigās finišēju sestais. Ja būtu jābrauc vēl daži apļi, domāju, ka varētu apdzīt tā brīža piektās vietas ieguvēju. Līdz ar to trīs braucienu kopvērtējumā paliku piektais. Ja pēdējā braucienā būtu apsteidzis vismaz vienu braucēju, tad kopvērtējumā būtu trešais,” turpina Matīss.

''Kāpēc tik daudz zaudēju līderiem? Tonus pagājušajā gada MX2 čempionātā kopvērtējumā palika septītais, bet Osborns – ceturtais (Matīsam 16.vieta). Uzskatu, tad Tonus ir pasaules čempionāta pirmā trijnieka braucējs. Arī Osborns ir ļoti ātrs. Esmu priecīgs, ka vismaz pusi brauciena varu pabraukt kopā ar viņiem, taču viņiem ir nedaudz lielāks ātrums nekā man. Taču ar katrām sacensībām esmu tuvāk viņiem. Ja man ir labs starts, tad varu cīnīties. Tad uzņemu viņu tempu un līdz ar to arī mans kopējais ātrums tādos gadījumos aug, kas ir ļoti labi. Pirmais PČ posms būs jau pēc divām nedēļām. Jūtu, ka ar katru posmu palieku aizvien ātrāks un ātrāks.”

''Noteikti atkal gribu pateikties manam atbalstītājam LDz Cargo, kā arī latviešu faniem. Šoreiz mani atbalstīja apmēram 30 fanu, kuri pārbļāva pāris tūkstošus angļu atbalstītāju. Angļi vienkārši nobālēja mūsu fanu priekšā. Liels paldies Jums par šādu atbalstu! Lai arī šoreiz nefinišēju pirmajā trijniekā, nākamreiz centīšos to izdarīt (smejas),” optimisma pilns ir Karro.

Karro Anglijas otrajā posmā

Anglijas otrā posma rezultāti

VietaBraucējsKopāR1R2R3
1.Arnaud Tonus72252522
2 .Zachary Osborne69222225
3 .Joel Roelants54161820
4 .Elliott Banks Browne53201518
5.Matīss Karro 53 18 20 15
6 .Mel Pocock47151616
7 .Scott Elderfield34121012
8 .Steven Clarke3271213

Kopvērtējums pēc diviem posmiem

VietaBraucējsPunkti
1.Arnaud Tonus141
2 .Zachary Osborne119
3.Matīss Karro 109
4 .Elliott Banks Browne101
5.Mel Pocock84

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Jankovskis, Matīsa Karro preses pārstāvis

  +9 [+] [-]

, 2011-03-28 15:20, pirms 13 gadiem
Liels prieks par Karro ka tika augsta līmeņa komandā.

Tā turpināt

     [+] [-]

, 2011-03-28 15:46, pirms 13 gadiem
Video redzamais Kahro ir igauņa Valdura Kahro radinieks? Atceros vēl, kad šis Latvijā braukāja pa pirmajām vietām..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-03-28 16:21, pirms 13 gadiem
sētas mači
joks, gar trases malu daudz sētas

  +5 [+] [-]

, 2011-03-28 16:31, pirms 13 gadiem
loriits rakstīja: sētas mači
joks, gar trases malu daudz sētas
nesanaaca tev joks

     [+] [-]

, 2011-03-28 16:51, pirms 13 gadiem
eurosport rakstīja: Video redzamais Kahro ir igauņa Valdura Kahro radinieks? Atceros vēl, kad šis Latvijā braukāja pa pirmajām vietām..
ja nemaldos, tad tas ir vinja dēls
runaajot par Matīsu , tad startu vinsh izceela ljoti labi
tagad tik jaagaida 10 apriili kad saakas pirmais GP posms , tur arii buus redzams uz ko Karro ir speejiigs ar savu jauno mociiti...
noveelu veiksmiigu sezonu 91

  +1 [+] [-]

, 2011-03-28 23:59, pirms 13 gadiem
Oiiiiiiiiiiii,bij labs,jaa gonka varbuut neizdevaas kaa gribeetos,bet neko viss veel priekssaa...cereesim ka sanaaks aizbraukt un naakosso gonku,bllaavaam nenormaali,mees bijaam kaadi cileeki 8 no lv,bet kaa saakaam staigaat diezgan daudz bijaam veelaak,jaa karogi pliivoja,atbalstijaam kaa vareejaam...paldies Matiisam ka vinnss muus uznneema laipni,runaajaas,staastija kas kaa,paldies par autograafiemKarro go go go................