Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Rosi pārstāvis: ''Neskatoties uz traģisko negadījumu, Rosi turpinās braukt''

Rosi pārstāvis: ''Neskatoties uz traģisko negadījumu, Rosi turpinās braukt''
Valentīno Rosi
Foto: AFP/Scanpix

Pēc traģiskā Malaizijas Moto GP posma, kurā pēc sadursmes ar Kolinu Edvardsu un Valentīno Rosi bojā gāja Itālijas motosportists Marko Simončelli, parādījās runas, ka Rosi varētu beigt karjeru, taču tā nenotiks.

Bijušais ''Yamaha'' komandas menedžeris Deivids Brivio, kurš kopā ar Rosi pārnāca uz ''Ducati'', atzinis, ka, neskatoties uz traģisko negadījumu, sportists netaisās beigt karjeru. ''Daudzi jautā, vai Rosi pēc šī negadījuma pārtrauks braukt, taču tā nav taisnība un Rosi turpinās braukt Moto GP,” saka Brivio.

''Simončelli man bija kā jaunākais brālis. Viņš bija spēcīgs un ātrs trasē, bet mīļš un jauks normālajā dzīvē. Man viņa ļoti pietrūks,'' saka Valentīno Rosi.

''Esmu šokēts un apbēdināts par Marko zaudēšanu. Kad šādas lietas notiek, tu sāc apzināties, cik tomēr vērtīga ir dzīve. Iekšēji jūtos ļoti slikti,'' saka šī gada pasaules čempions Keisijs Stouners.

''Viņš bija neuzvarams. Tas, kas noticis, liekas ir neiespējami. Mēs kopā esam braukuši no agras bērnības. Viņš vienmēr brauca tuvu maksimumam. Viņš daudz reizes avarēja, taču, par laimi, bez nopietnām traumām. Šajā negadījumā grūti atrast kaut kādus vārdus. Gan Marko mamma, gan tēvs bija lepni par viņu. Arī man ir bērns, tāpēc tas, kas notika, ir smaga situācija, ko nevar iztēloties,'' saka Andrea Dovicioso.

''Paldies visiem par atbalstu šajā smagajā brīdī. Ļoti žēl redzēt, kā draugs iet bojā. Garīgi jūtos labi, taču šis bija ļoti traģisks negadījums. Man ir skumji, tāpēc izsaku līdzjutību Marko ģimenei, Moto GP un faniem. Dievs pasteidzās mans draugs. Mums tevis pietrūks,'' saka Kolins Edvards, kurš kritienā guva vairākas traumas.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...
Crash.Net | F1 & MotoGP | Motorsport News

     [+] [-]

, 2011-10-26 20:10, pirms 13 gadiem
mēs ar tevi Marko!!!!

     [+] [-]

, 2011-10-26 21:46, pirms 13 gadiem
Grūti tikt pāri šādam traģiskam notikumam, bet vēl grūtāk, ja tajā iet bojā biedrs un draugs. Skumji