Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Van Horebīks zaudē vietu "Yamaha" MXGP komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Van Horebīks zaudē vietu "Yamaha" MXGP komandā
Džeremijs van Horebīks
Foto: Racer X

Džeremijs van Horebīks, kurš ir viens no vadošajiem braucējiem MXGP pasaules motokrosa čempionātā, pavēstījis, ka pēc šīs sezonas beigām būs spiests aiziet no "Yamaha" rūpnīcas komandas. Neoficiāli zināms, ka viņa vietu varētu ieņemt Džeremijs Sīvers.

Pēdējo nedēļu laikā braucēju tirgus ir sakustējies un pamazām parādās arvien vairāk informācijas par iespējamajām izmaiņām komandu sastāvos pirms 2019. gada sezonas.

Nesen kādā intervijā britu sportists Makss Enstijs pavēstīja, ka šī viņam ir pēdējā sezona "Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing" rūpnīcas komandā. Tagad ar līdzīgu paziņojumu nācis klajā "Monster Energy Yamaha Factory MXGP Team" braucējs Džeremijs van Horebīks.

"Jaunumi, ko šodien jāpavēsta, nav labi jaunumi, bet dzīve ir smaga un mums no tās jāiegūst viss labākais," sociālajos tīklos rakstīja Van Horebīks. "Vēl priekšā daudz sacīkšu. Cerēsim, ka 2019. gadā man būs darbs."

Neoficiāli zināms, ka komandai pievienosies Džeremijs Sīvers, kurš pašlaik pārstāv "Wilvo Yamaha Official Team MXGP" nometni.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā Van Horebīks šobrīd ir devītais, bet lielu lomu spēlējušas kopš marta gūtās traumas. Sīvers pašlaik astotais.

Izmantotie resursi:
MX Vice - Motocross / Supercross / MXGP / MXoN