Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

RODEO: "Necerējām, ka varam uzvarēt pirmajā posmā."

RODEO: "Necerējām, ka varam uzvarēt pirmajā posmā."
Rodeo komanda šajā sezonā tikusi pie jauniem Suzuki motocikliem

Aizputē Misiņkalna trasē norisinājās Latvijas motokrosa čempionāta 1. posma sacīkstes, kurās komandu vērtējumā uzvaras laurus plūca pagaišā gada čempioni RODEO braucēji, otrajā vietā atstājot CAMK Latgale, bet trešajā vietā Motosport RT.

Rodeo komandas direktora Arvja Sandera komentārs pēc aizvadītajām sacīkstēm.
"Uzvaras pamatā ir visas komandas stabilais sniegums. Pirms mačiem necerēju, ka mēs varētu uzvarēt. Domāju, ka mēs varētu cīnīties par labāko trijnieku, tomēr šī stabilitāte, kad visi braucēji uzrādīja savām spējām atbilstošu sniegumu, atnesa uzvaru. Varējām pārliecināties, ka mūsu Suzuki motocikli ir gatavi lieliem ātrumiem un pilnībā kokurētspējīgi. Šogad sacensībās piedalās arī spēcīgi Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas braucēji, kas noteikti padara šīs sacensības daudz spēcīgākas un interesantākas. Tāpat ir vairākas atšķirības no pagājušās sezonas. Pirmkārt, pirmās vietas ieguvēji iegūs 1000 eiro naudas balvu. Otrkārt, sezonas laikā katra komanda varēs pastiprināties un pieteikt jaunus braucējus, nevis kā pagājušogad, kad komandas sastāvs bija jānosauc jau pirms sezonas. Lai uzvarētu astoņu posmu kopvērtējumā, jāsakrīt ļoti daudziem apstākļiem, tāpēc, kā būs, redzēsim tikai sezonas noslēgumā."