Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro: "Viss iet pareizajā virzienā, taču vēl ir daudz jāstrādā"

Karro: "Viss iet pareizajā virzienā, taču vēl ir daudz jāstrādā"
Matīss Karro
Foto: www.steveturnerracing.com

Aizvadītajā nedēļas nogalē startēja kārtējais Nīderlandes motokrosa čempionāta posms, kurā trešo vietu izcīnīja latviešu sportists Matīss Karro.

Sākotnēji Karro bija plānojis doties uz Beļģiju trenēties, taču vēlāk radās iespēja doties uz Nīderlandi, lai piedalītos kārtējā Nīderlandes motokrosa čempionāta posmā. Gan MX1, gan MX2 klasē starta saraksts komentārus neprasīja – gandrīz visi vadošie pasaules čempionāta braucēji. Šis Karro bija tādas pirmās nopietnās sacensības, kurās ir tik spēcīgs dalībnieku sastāvs.

Taču, neskatoties uz to, Karro turpināja demonstrēt lielisku sniegumu un divu braucienu summā izcīnīja augsto trešo vietu, aiz sevis atstājos tādus braucējus kā Rui Goncalves (pagājušajā gadā MX1 čempionātā 5. vieta), Ken de Dycker (11. vieta), Shaun Simpson (15. vieta), Gautier Paulin (24. vieta) un citus.

''Kvalifikācijā paliku 11. vietā, ar ko īsti nebiju apmierināts. Piedzinu gan rokas, gan arī ar motocikla amortizāciju nebiju apmierināts. Ja Anglijas čempionātā jābrauc 20 minūtes + divi apļi, tad šeit – 30 minūtes + divi apļi. Pirmajā braucienā nesanāca starts un aizgāju kā 13, bet pēc diviem apļiem piedzīvoju kritienu. Bija jāturpina braukt no pašām beigām, taču spēju aizcīnīties līdz devītajai vietai. Diemžēl šajā braucienā patērēju daudz spēkus, taču kopumā biju apmierināts ar pirmo braucienu,” notikumus kvalifikācijā un pirmajā braucienā komentē Matīss Karro.

''Pirms otrā brauciena kārtīgi atpūtos. Pēc starta paliku septītais, taču drīz vien aizkļuvu līdz ceturtajai vietai. Nedaudz vēlāk jau sāku cīņu par otro, trešo un ceturto pozīciju. Braucu ātri, ko arī liecina fakts, ka otrā brauciena vidū biju ātrākais braucējs trasē. Ilgi cīnījāmies, taču pie beigām nedaudz pietrūka fiziskais un pēdējos divos apļos nācās samazināt tempu, kas beigās deva ceturto vietu. Taču absolūtajā ieskaitē tas deva trešo vietu, kas ir ļoti labs sniegums šādā konkurencē.”

Karro atzina, ka šobrīd jūtas labi un viss iet tā, kā tam jābūt. ''Pats jūtu, ka viss iet pareizajā virzienā. Jūtu, ka ziemā esmu labi pastrādājis pie fiziskā, jo šeit spēkus vajag vairāk. Protams, neesmu vēl tajā labā fiziskajā kondīcijā, taču tas ir tikai normāli, jo svarīgākais būt labākajā fiziskajā kondīcijā vēlāk, kad sāksies pasaules čempionāts.”

Taču Matīss nedomā atpūsties, jo sportists nolēmis palikt Beļģijā, lai turpinātu trenēties. ''Esmu ļoti priecīgs, ka izmantoju iespēju un piedalījos šajās sacensībās, jo varēju salīdzināt savus spēkus ar spēcīgiem un labiem MX1 braucējiem. Izskatās, ka varu ar viņiem cīnīties, taču nedrīkst atslābt – ir jāturpina smagi strādāt. Arī komanda, protams, priecīga par šādu rezultātu. Tagad līdz piektdienai palikšu un turpināšu trenēties Beļģijā, bet tad došos uz Angliju, lai piedalītos otrajā Anglijas čempionāta posmā. Paldies visiem atbalstītājiem, kuri man juta līdzi un turēja īkšķus. Tagad jaunākajai informācijai par manām gaitām gan pasaules, gan citos motokrosa čempionātos varat sekot līdzi arī draugos - Lapas - Matīss Karro - 15....5....STARTS -...

MX1 kopvērtējums:

V.SportistsR1R2Kopā
1 .Evgeny Bobryshev502525
2 .Kevin Strijbos442222
3 .Matīss Karro 30 12 18
4 .Shaun Simpson301812
5 .Gert Krestinov281315

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Jankovskis, Matīsa Karro preses pārstāvis

  +3 [+] [-]

, 2012-03-26 12:29, pirms 12 gadiem
Turies Matīss!

Priecē regulārs info par MX latviešu chaļiem, kas cīnās pasaulē!

     [+] [-]

, 2012-03-26 17:05, pirms 12 gadiem
Sportacentrs.com malači daudz informācijas par motokrosu. Noskatījos video par šo čempi - Bobriševs toč nebija ņemams abus braucienus lepnā vientulībā pa pariekšu aizbrauca un miers.

     [+] [-]

, 2012-03-26 17:21, pirms 12 gadiem
Matīss ar nr.91
Dutch Open Mill 2012: Second moto MX1
-...

     [+] [-]

, 2012-03-26 17:40, pirms 12 gadiem
fjodorovs rakstīja: Matīss ar nr.91
http://www.youtube.com/watch?v=kokMfFJRBzo&feature=player_embedded
Starp citu ar Nr. 92 šajās sacensībās. Rui Goncalves ar nr.91

     [+] [-]

, 2012-03-26 18:54, pirms 12 gadiem
Rommel rakstīja: Starp citu ar Nr. 92 šajās sacensībās. Rui Goncalves ar nr.91
sorry, šito joku gan palaidis garām biju tapēc tāds pamazs izlikās uz moča un tas stils tāds arī savādāks. bija jau aprasts, ka skrullim tikai šāds nr.