Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

''Zelta mopēda'' 1.posmā aizraujošā cīņā sporta klasē uzvar Ainārs Karro

''Zelta mopēda'' 1.posmā aizraujošā cīņā sporta klasē uzvar Ainārs Karro
Ainārs Karro:
Foto: mxphoto.lv

22.maijā Apē norisinājās LaMSF ''Zelta mopēda'' čempionāta pirmais posms, kurā sporta klasē aizraujošā cīņā triumfēja Matīsa Karro tēvs Ainārs Karro.

Jau ziņojām, ka 2016.gada sezonā tiks atklāts LaMSF ''Zelta mopēda'' čempionāts motokrosā, ko rīko motoklubs „Karro MX” jeb talantīgā latviešu motokrosa pārstāvja Matīsa Karro tēvs Ainārs. Šīs sacensības būs stimuls jauniešiem vilkt ārā šķūņos iesūnojušos mopēdus, lai cīnītos par tituliem.

Pirmajā posmā uz starta izgāja kupls dalībnieku skaits, kas tika sadalīts vairākās klasēs. No visām klasēm vissaspringtākās cīņas tika aizvadītas Sporta klasē, kas bija šo sacensību saldais ēdiens. Trillera īstā cīņā pirmajā posmā triumfēja Ainārs Karro, kurš sīvā cīņā apsteidza Dagni Skuruli. Pirmajā braucienā Karro bija pārāks par 1,6 sekundēm, bet otrajā braucienā Dagnis tika apdzīts par 3,3 sekundēm. Jāatzīmē, ka Ainārs kopā startēja trīs klasēs.

“Pirmais posms aizvadīts godam. Jāsaka, ka visos braucienos bija ko redzēt, jo brīdī, kad trasē devās mopēdi, tad gandrīz visi cilvēki skatījās un ar lielu interesi sekoja līdzi notikumiem trasē. Braucienos bija skaistas un sīvas cīņas, tāpēc vēlreiz gribētu aicināt visus, kuriem mājās ir vecie mopēdi, vilkt tos ārā doties uz trasi. Lai arī šo čempionātu vēlos rīkot galvenokārt jauniešu dēļ, priecāšos par ikviena sportista startu,” tā portālam Sportacentrs.com atzina Ainārs Karro.

Video no sacensībām redzams šeit - straume.lmt.lv / Sports / LČ motokrosā,...

Ar sacensību rezultātiem var iepazīties šeit - Event results - details - MYLAPS Sports Timing

     [+] [-]

, 2016-05-25 20:50, pirms 8 gadiem
ar no šķūņa izvilktu lūzni par vietām nepacīnīsies..Ainārs malacis ,būšu pie viņa paspiedīšu roku..