Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionāts motokrosā šajās brīvdienās Aizputē

Jānis Celmiņš

Jau šajās brīvdienās 28. un 29. aprīlī sāksies Latvijas čempionāts motokrosā. Pirmais posms 2012. gada sezonā norisināsies Kurzemē, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē, kura katru gadu ir pulcējusi lielu skaitu skatītāju un visus labākos motokrosa braucējus.

Šajā sezonā Latvijas čempionātā ir nelielas izmaiņas. Ir mainīta dienas kārtības. Motociklu klases ir samainītas no sestdienas uz svētdienu un otrādāk. Tomēr tās nav vienīgās izmaiņas, šajā sezonā motokrosa komisija veica dažas būtiskas izmaiņas, lai valsts čempionātu padarītu daudz profesionālāku ar katras dienas atspoguļojumu televīzijā kā arī, lai trases noformējums atbilstu paša augstākā mēroga sacensībām Latvijā. Kā arī, protams, lai sportistiem un skatītājiem tie būtu kā svētki uz kuriem gribētos atgriezties atkal un atkal.

Visus, kuri izlems doties uz Aizputi sestdienā, būs iespēja vērot lieliskās cīņas starp mūsu jauno paaudzi un sportistiem, kuri šo sporta veidu uztver vairāk kā laba laika pavadīšanu - hobiju un iesācēju klases.

Svētdien, viss jau notiks pavisam nopietni, jo trasē dosies visi mūsu valsts ātrākie braucēji, kuri cīnīsies par katru trases metru, jo jebkuram no šiem uzvārdiem - Toms Macuks, Dāvis Līvs, Lauris Freibergs, Vairis Aleksējevs, Kārlis Sabulis, Jānis Kārkliņš, Andis Valts, Leons Kozlovskis un daudzi citi, mērķis ir tikai un vienīgi izcīnīt uzvaru. Tieši šī iemesla dēļ cīņas solās būt patiešām aizraujošas un ļoti baudāmas.

Abas divas dienas skatītājus gaidām jau no plkst. 11:00, kad arī būs pirmais starts.

Sestdien startēs: 50cc; Kvadri 50; 65cc; 85B; 85cc; Kvadri 100; Kvadri 200; Hobiji 14+; Hobiji 30+; OPEN 2T; Seniori; Veterāni; Kvadri Iesācēji; Kvadri Hobiji; Kvadri Veterāni;

Svētdien startēs: MX Iesācēji; Dāmas; Mini MX; 125 jaunieši; MX2; MX1; Kvadri Open; b/v; b/v veterāni.