Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

papildināts Šveicē uzvar Vilemsens, Daideri kopvērtējumā atkrīt uz trešo vietu

Šveicē uzvar Vilemsens, Daideri kopvērtējumā atkrīt uz trešo vietu
Jānis un Lauris Daideri
Foto: www.teamdaiders.lv

Šodien Šveicē aizvadīts pasaules motokrosa čempionāta blakusvāģu klasē trešais posms, kurā pirmo vietu izcīnīja Daniels Vilemsens ar Svenu Verbrugi. Otrie šajā posmā palika Kaspars Liepiņš kopā ar Jorisu Hendriksu.

Kvalifikācijā uzvaru pirmajā grupā izcīnīja Kaspars Liepiņš kopā ar Jorisu Hendriksu, bet otrajā grupā nepārspēts palika Daniels Vilemsens ar Svenu Verbrugi, kuri aiz sevis atstāja Haraldu Kurpnieku ar Krievijas pārstāvi Jevgēņiju Ščerbiņinu. Trešajā vietā ierindojās brāļi Daideri (Jānis un Lauris).

Pirmajā braucienā startā ātrākie bija Kaspars Liepiņš kopā ar Jorisu Hendriksu, kamēr no astotās uz 11. vietu atkrita Māris Rupeiks/Kaspars Stupelis. Finišā visātrākie bija Vilemsens/Verbruge, kuri aiz sevis atstāja Hendriksu/Liepiņu un Janu Hendriksu/Timu Smeninksu. Piektie pirmajā braucienā palika brāļi Daideri, bet astotajā pozīcijā ierindojās Haralds Kurpnieks ar Krievijas pārstāvi Jevgēņiju Ščerbiņinu. Jāatzīmē, ka četrus apļus pirms beigām Rupeiks/Stupelis bija devītie, taču tad, cīnoties ar vienu ekipāžu, mūsu duets noslāpa un beigās palika 14. vietā.

Arī otrajā braucienā visiem pa priekšu brauca Daniels Vilemsens ar Svenu Verbrugi, kuri izcīnīja uzvaru gan braucienā, gan posmā. Otrajā vietā ierindojās Kaspars Liepiņš kopā ar Jorisu Hendriksu, bet trešie - brāļi Daideri (Jānis un Lauris). Ne tik labi kājās Haraldam Kurpniekam ar Krievijas pārstāvi Jevgēņiju Ščerbiņinu, kuriem 11. vieta, bet 13. pozīcijā ierindojās Māris Rupeiks / Kaspars Stupelis.

Trešā posma rezultāti

V.EkipāžaMotorsPunkti
1.Daniel Willemsen-Sven VerbruggeWSP/Zabel50
2.Joris Hendrickx-Kaspars LiepiņšVMC/KTM44
3.Jan Hendrickx-Tim SmeuninxVMC/Zabel38
4.Jānis Daiders-Lauris DaidersVMC/Zabel36
............
7.Evgeny Scherbinin-Haralds KurpnieksWSP/Zabel23
14.Māris Rupeiks-Kaspars StupelisWSP/Zabel15

Kopvērtējums pēc trīs posmiem

VietaEkipāžaMotorsPunkti
1.Jan Hendrickx - Tim SmeuninxVMC/Zabel123
2.Daniel Willemsen - Sven VerbruggeWSP/Zabel122
3.Jānis Daiders - Lauris DaidersVMC/Zabel119
4. Joris Hendrickx - Kaspars LiepiņšVMC/KTM118

Informācija tiks papildināta

Izmantotie resursi:
www.sidecarcross.eu

  +3 [+] [-]

, 2011-04-25 15:42, pirms 13 gadiem
paldies!lūk tas ir operatīvi!

     [+] [-]

, 2011-04-25 15:52, pirms 13 gadiem
Kas tā par bildi ielikta, ar 4-o numuru viņi brauca 2009.gadā bet paldies par labām ziņām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja