Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kivkucāns: "Mūsu mehāniķis naktī izdarīja to, ko čehi mēģināja paveikt visas nedēļas garumā"

Kivkucāns: "Mūsu mehāniķis naktī izdarīja to, ko čehi mēģināja paveikt visas nedēļas garumā"
Jānis Boks
Foto: Rihards Stīrijs

Pēc vakar Francijā aizvadītā otrā Eiropas Autokrosa Čempionāta posma, kurā no latviešiem labākais šoreiz bija Jānis Boks, sportista menedžeris Andis Kivkucāns ļoti slavēja komandas mehāniķi.

Pagājušajā posmā Boks pēc otrās kvalifikācijas kārtas ātrumkārbas defekta dēļ bija spiests izstāties. Uzreiz pēc šīs neveiksmes ātrumkārba tika izjaukta, kā arī ar Francijas posma rīkotājiem tika sarunāta tīra darbnīca, kur veikt remontdarbus. Visi darbi tika paveikti laikā, taču pirms otrā posma sacīkstēm komanda nolēma vēl pārjaukt Boka bagija motoru, jo vienam no konkurentiem, kurš brauc ar tādu pašu motoru kā Boks, iepriekšējā posmā gadījās nopietns motora defekts, kā rezultātā motora autori holandieši nolēma neriskēt.

Taču pēc visiem šiem darbiem Boka bagiju turpināja vajāt neveiksmes, jo ātrumkārbai nebija otrā pārnesuma. Vēlāk čehu speciālisti Boka bagija ātrumkārbu pabeidza skrūvēt piecas minūtes pirms rīta brīvā treniņa. Otrajā kvalifikācijas braucienā Boks brauca piektais, taču pēc tam, kad Gallota pārbrauca pāri latvieša bagijam, Jānis finišēja septītajā vietā. Sacīkstes beigās Bokam 16. vieta, kas šoreiz uzskatāma par apmierinošu rezultātu.

''Varbūt rezultāts nav labs, taču esam ļoti apmierināti, jo zinām, ka varam braukt vadošajā sešiniekā. Ļoti daudz uzslavu mūsu mehāniķa Vladimira Rimaido virzienā, jo viņš pa nakti ar ātrumkārbu izdarīja to, ko čehi mēģināja paveikt visas nedēļas garumā. Viss ir kārtībā,'' pēc posma teica Boka menedžeris Andis Kivkucāns.

Izmantotie resursi:
www.autocross.lv

  +1 [+] [-]

, 2011-04-25 14:45, pirms 13 gadiem
cerams ka Mūsas posmā piedalīsies, un tur vajadzētu parādīt to labāko sniegumu