Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pauls Jonass pievienojas "Red Bull" un KTM komandai

Andrejs Siliņš

Pauls Jonass pievienojas "Red Bull" un KTM komandai
Pauls Jonass
Foto: www.xfoto.lv

Ceturtdien notiks preses konference par jaunā un talantīgā latviešu motokrosa braucēja Paula Jonasa līguma parakstīšanu ar KTM un "Red Bull" komandu.

2011. gadā Pauls uzvarēja 85cc Junioru pasaules čempionātā un parādīja iespaidīgu sniegumu arī Vācijas ADAC Junioru kausā, uzvarot visus braucienus, izņemot pirmo, kur viņš finišēja otrajā vietā. Paulam janvārī palika 15 gadi un šogad viņš startēs jau 125cc klasē, piedaloties gan EMX Eiropas čempionātā un ADAC Jauniešu kausā, kā arī iespējams redzēsim viņu kādās sacensībās tepat Latvijā.

Preses konferencē piedalīsies: motokrosa braucējs Pauls Jonass un sportista menedžeris un pieckārtējs pasaules čempions motokrosā Kristers Serģis.

Informāciju sagatavoja
Lana Daniela
Brand and communication manager
Red Bull Latvia

  +2 [+] [-]

, 2012-01-25 15:13, pirms 12 gadiem
KTM un "Red Bull" vai
Red Bull Teka KTM Factory Racing Team ?

  -4 [+] [-]

, 2012-01-25 16:07, pirms 12 gadiem
Uzmanību
Handbola klubs HK S&A Skrīveri lūdz jums palīdzību. Lūdzu nobalsojiet par mūsu iesniegto projektu labiedarbi.lv
Atbalstīsim Latvijas sporta un handbola kustību. Nestāviet malā. Paldies jau iepriekš visa kluba un handbola federācijas vārdā.

draugiem.lv

Handbolisti lūdz palīdzību, lai sasniegtu mērķi...