Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pasaules motokrosa čempionāta kalendārā atgriežas Indonēzija, kas cer uz milzīgu auditoriju

Pasaules motokrosa čempionāta kalendārā atgriežas Indonēzija, kas cer uz milzīgu auditoriju
Foto: www.mxgp.com

Nesen noskaidrojās, ka nākamos trīs gadus pasaules motokrosa čempionātā viens no posmiem norisināsies arī Indonēzijā.

Šogad pasaules motokrosa čempionātā seši posmi norisinās ārpus Eiropas – Katarā, Taizemē, Argentīnā, Meksikā un divas reizes ASV. Taizemes posma laikā tika paziņots, ka pasaules motokrosa čempionātā atgriezīsies posms Indonēzijā, kas notiks nākamos trīs gadus.

''Nākamos trīs gadus MXGP sacensības notiks Indonēzijā, par ko mēs esam ļoti priecīgi. Jau agrāk šeit esam aizvadījuši sacensības, kur ir gan lieliska organizācija, gan arī sacensības apmeklē ļoti daudz skatītāju,” saka Youthstream prezidents Džuzepe Luongo, kurš neatklāja to, kuru posmu aizvietos Indonēzijas posms, kas pēdējo reizi pasaules čempionātā notika 1997.gadā.

Kā atzina Indonēzijas posma organizatori un valdības pārstāvji, tad vieta, kur notiks sacensības, ir viena no galvenajām tūristu atpūtas vietām Indonēzijā. Tiek ziņots, ka skatītājiem, vērojot MXGP sacensības, fonā būs lielisks skats uz pludmali. ''Mūsu mērķis ir palielināt tūristu iebraucēju skaitu un sasniegt milzīgu auditoriju,” teikts oficiālajā paziņojumā.

Youthstream viceprezidents piebilda, ka ir priecīgs par panākto vienošanos. ''Indonēzija ir liela valsts, un ir ļoti svarīgs tirgus vairāk nekā 230 miljoniem cilvēku. Motociklu tirgus šeit attīstās ļoti ātri, tāpēc šīs sacensības ir ļoti svarīgas gan nozares pārstāvjiem, gan motociklu ražotājiem, gan arī sponsoriem.''

Izmantotie resursi:
Home | MXGP