Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kārlis Sabulis uzvar Vācijā notiekošajā Ziemas kausa izcīņā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Kārlis Sabulis uzvar Vācijā notiekošajā Ziemas kausa izcīņā
Kārlis Sabulis
Foto: https://www.facebook.com/MxModuls

“MX Moduls” sportists Kārlis Sabulis svētdien startējis Dollē, Vācijā notiekošajā Ziemas kausa izcīņā, kur mūsu motokrosists izcīnīja uzvaru.

Sabulis startēja Master klasē (startē kopā MX1 un MX2). Kvalifikācijā Kārlis bija ātrākais, un arī pirmajā braucienā, kur uz starta izgāja 38 braucēji, mūsu sportists bija ātrākais, finišā par 5,5 sekundēm apsteidzot Timu Kohu.

Otrajā braucienā Kārlis finišēja ceturtais, par 6,4 sekundēm piekāpjoties Džanlukam Ekam, kuram pirmajā braucienā bija septītā vieta. Visbeidzot trešajā braucienā Sabulis vēlreiz bija ātrākais, par 4,5 sekundēm apsteidzot Eku. Trīs braucienu summā tas Sabulim deva pirmo vietu.

''Startēju šajās sacīkstēs ar mazo moci. Bija laba sagatavošanās jaunajai sezonai. Esmu priecīgs par pirmo uzvaru šogad,” tā Kārlis Sabulis.

Atgādināsim, ka februāra sākumā Kārlis piedalījās Itālijas starptautiskā motokrosa čempionāta sacensībās, kur MX2 klasē finālbraucienā tika izcīnīta devītā vieta, bet Superčempionāta finālbraucienā, kur startēja ātrākie abu klašu braucēji, Sabulis no 37 startējušajiem pēc kritiena finišēja 24. vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/MxModuls