Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

''Tabasco'' – jauns dzīves stila žurnāls

Sākoties ilgi gaidītajam un aktīvākajam gada laikam – pavasarim, pie jums nonācis jaunā dzīves stila žurnāla ''Tabasco” pirmais numurs. ''Tabasco'' radis sev mājvietu vietnē Tabasco dzīvesstila žurnāls, kur ikviens bez maksas var ar to iepazīties.

''Tabasco'' – tas ir žurnāls ap un par dzīves stilu par spēcīgām personībām, par veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, iespējams, ar kājām gaisā... ''Tabasco'' būs Tavs ceļvedis aktīvajā atpūtā: ar prātu virs zemes, bet sirdi – debesīs. Ja Tavs prāts ir atvērts pasaulei un brīvs no aizspriedumiem – ''Tabasco'' būs Tavējais!

Pirmajā ''Tabasco'' numurā intervija ar motofrīstaila pārstāvi Mārtiņu Aleksandroviču, kurš pagājušajā gada 23.oktobrī Arēnā Rīga FMX Latvijas ''Grand Prix'' izcīņas laikā vairāku tūkstošu skatītāju priekšā veica pirmo back flip (atpakaļsalto) Baltijā. Intervijā lasiet par to, ka vēl pašā sacensību rītā no četriem mestajiem flipiem Mārtiņam izdevās tikai divi, bet divi lēcieni beidzās ar crash (kritienu). Lasiet par to, kā Mārtiņš pievērsās motokrosam un ekstrēmajam dzīves stilam, kā arī par viņa dzīves uztveri, ko pats Mārtiņš raksturo šādi: ''Man patīk darīt to, ko nedrīkst darīt visvairāk. Tikai tad jūtos dzīvs. Mans dzīves stils, viss tas, kas man patīk – laižu pilnā gāzē ikdienā un pa dzīvi tieši tāpat. .. Ja tev galvā kaut kāda doma ir, tad dzīve visu pati sakārtos un pakārtos, lai tu nonāktu pie sev vēlamā rezultāta. Tas viss ir galvā – vajag tikai pareizās domas, tad arī izdodas.”
Video ieskats intervijā ar Mārtiņu:

''Tabasco'' iepazīstina arī ar Dinu Danni jeb Dino – ekstrēmo sporta veidu aizsācēju Latvijā. Liekas, tas nebija nemaz tik sen, kad Dino vārds ne vienam vien radīja zināmu respektu un apbrīnu, jo jau vārds „ekstrēms” vien deviņdesmito gadu otrajā pusē bija ekstrēms. ''Tabasco'' lasiet par to, kā bez treneriem, tikai paša iniciatīvas vadīts, Dino savās pirmajās starptautiskajās snovborda sacensībās pārspēja somus un norvēģus, kuriem sniega dēlis 90.gadu otrajā pusē noteikti nebija jaunums. ''Tabasco'' arī uzzināsiet, kā tika veidoti pirmie bmx Latvijā, kas lodēti un metināti no škoļņikiem un slimnīcas gultām piemājas šķūnītī, kā arī par Latvijas ekstrēmo sporta veidu celmlauža nākotnes plāniem – „nodot tālāk savas zināšanas, iemaņas un sajūtu, ka lēciena robežas, kā dzīvē, tā uz jebkura kalna, ir tikai pašu iezīmētas.”
Video ieskats intervijā ar Dinu:

''Tabasco'' savā pirmajā numurā ciemojas tetovēšanas salonā ''Rīgas Tinte” pie tā īpašnieka, veidotāja un idejas autora Jāņa Bermeistera, kura dzīves moto – darīt lietas citiem tāpat kā gribi, lai dara tev. Kā saka Jānis: ''Ja liekas, ka visi ir slikti, tad no sākuma paskaties uz sevi un tad redzēsi sākuma punktu.” Lūk, atbilde uz jautājumu, vai ir bijis kāds īpašs Jāņa veidotais tetovējums, kuru viņš atceras joprojām: „vakaros, sēžot mājas un zīmējot kādu jaunu skici, neviļus pie sevis domāju – šo te kāds nēsās visu mūžu, tas vienkārši dabiski katru reizi padara īpašu,” rada pilnīgu pārliecību, ka Jānis tik tiešām citiem dara tāpat kā gribētu, lai dara viņam.
Video ieskats intervijā ar Jāni:

''Tabasco'' neiztiek arī bez pirmās xBeibes – ''skaista sieviete spridzina disciplīnās, kurās pat daudziem džekiem pietrūkst dūšas”. Tā ir neviena cita kā Liene Gaigala jeb Ņina Eļektrička. Viņas nebaidās ne augstu viļņu, ne kalnu. Kritiens ir tikai pakāpiens nākamajam lēcienam, jo tādas ir mūsu Tabasco sievietes – skaistas, ātras, izveicīgas, drosmīgas.
Video ieskats intervijā ar Lieni:

Fotogrāfa Mārtiņa Plūmes vārds neprasa komentārus. Viņš ir lietpratējs savā amatā. Viņa darbi runā paši par savi. ''Tabasco'' piedāvā Mārtiņa noķertos kadrus Marokā un Šrilankā. „Idille – Sri Lanka industriālais moments saplūst ar dabas valdzinājumu – liela brīvības sajūta – to, ko parasti citi skatās kartiņās, mēs to vienkārši izbaudījām un ķērām mirkli – fantastiskas brīvības sajūta” vai arī „kad pirmo reizi ierados Āfrikā, nevarēju saprast, ko tas džeks ar šķēpu grib no manis – bija interesantas sajūtas, kuras zināmā mērā varētu salīdzināt ar šiem Sri Lankas viļņiem, kurus ķēru un izbaudīju kopā ar lielajiem bruņurupučiem – perfekts adrenalīna līmenis organismā,” tā Mārtiņš. Vai arī Tu izjuti Šrilanku sevī? Vēl atliek to paša acīm ieraudzīt Tabasco pirmajā numurā.
Video ieskats intervijā ar Mārtiņu:

Tāpat Tabasco uzzināsiet par īstā un vienīgā streetbike freestyle tēva mūsu republikā Jāņa Rozīša ceļu līdz stunt ride, par Jāņa vadīto stunt riding skolu, kā arī jaudīgākajiem trikiem, kas vēl tikai tiek plānoti. Varam pačukstēt priekšā, ka viens no tiem ir brauciens ar baiku augšā pa Siguldas bobsleja, kamēr pretī no augšas pa to pašu trasi brauktu bobsleja kamanas. Ieintriģējām? Tas vēl nav viss! „Noteikti vēl kaut kas jaudīgs sekos – esiet droši!!!” tā Jānis Rozītis.
Video ieskats intervijā ar Jāni:

Lasiet un iedvesmojieties!

Lūk, arī žurnāla video treilera pilnā versija: TABASCO Dzīves Stila Žurnāls on Vimeo

Idejas un ieteikumus par un ap žurnālu gaidīsim uz e-pasta adresei: redakcija@tabasco.lv. Informācija par Tabasco pieejama šeit: Tabasco dzīvesstila žurnāls un Incompatible Browser | Facebook

Informāciju sagatavoja:
Artis Grinbergs