Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvijas kvadru un blakusvāģu motokrosa komandas startēs Eiropas Nāciju kausā

Andrejs Siliņš

Latvijas kvadru un blakusvāģu motokrosa komandas startēs Eiropas Nāciju kausā
Edgars Meņģelis
Foto: Mārtiņš Plūme

Šīs nedēļas nogalē 24.un 25.septembrī Vācijas pilsētā Dresden notiks UEM 2011.gada Nāciju motokross kvadracikliem un blakusvāģiem – Eiropas čempionāts komandām. Latvijas Motosporta federācijaa (LaMSF) informē, ka sacensībām pieteiktas divas komandas. Latvijas kvadraciklu komandu pārstāvēs Agris Neija, Kārlis Meldrājs un Edgars Meņģelis, savukārt blakusvāģu komandā pieteiktas Māra Rupeika/ Kaspara Stupeļa, Jāņa Daidera/ Laura Daidera un Arnolda Sīļa/ Ginta Sīļa ekipāžas.

LaMSF izdevās sazināties ar Latvijas kvadraciklu komandas menedžeri Jāni Kirilko, kurš apliecināja, ka komanda šobrīd ir ceļā uz Vāciju, lai jau sestdien piedalītos kvalifikācijas braucienos. Pirmiem kvalifikācijas braucieni sestdien paredzēti kvadracikliem no plkst. 13:45 līdz 15:50 pēc vietējā laika, savukārt pēcpusdienā no plkst. 16:00 blakusvāģu klasēm. Kvalifikācijā visi dalībnieki dalīsies trīs grupās – A, B un C.

„Latvijas jaunie talanti šogad Ķegumā Eiropas čempionāta posmā jau parādīja, ka ir konkurētspējīgi un spēj līdzvērtīgi braukt ar Eiropas labākajiem kvadraciklistiem. Tā kā pagājušā gadā spējām aizcīnīties līdz 5.vietai, šogad esam apņēmības pilni sasniegt jaunas virsotnes” īsumā komentē Jānis Kirilko.

Atgādinām, ka šogad Ķegumā notikušajā Eiropas čempionāta posmā kvadracikliem sešpadsmit gadīgais latviešu favorīts – tukumnieks Edgars Meņģelis pirmajā braucienā izcīnīja augsto 4.vietu. Tas bija kā apliecinājums visiem motokrosa faniem un atbalstītājiem, ka mūsējie var cienīgi pacīnīties Eiropā par augstām vietām motokrosā kvadracikliem.

Informāciju sagatavoja
Kaspars Kuļikovs
LaMSF sabiedrisko attiecību speciālists

     [+] [-]

, 2011-09-22 19:12, pirms 13 gadiem
Un par blakusvāģu komandu vien tik cik sastāvs nosaukts..... Ļoti skopi, lai neteiktu - NEKAS!