Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Rosi: "Neesmu vēl gatavs cīnīties par uzvarām"

Rosi: "Neesmu vēl gatavs cīnīties par uzvarām"
Valentino Rosi
Foto: AFP/Scanpix

Itāļu sportists Valentīno Rosi, kurš Vācijas Lielās balvas sacīkstēs izcīnīja ceturto vietu, atzīst, ka šajā nedēļas nogalē ASV posmā necer uz uzvaru.

Atgādināsim, ka īsi pirms Vācijas "Grand Prix" Rosi paziņoja, ka viņam apnicis sēdēt mājās un, ka viņš ir gatavs braukt. Arī "Moto GP" ārsti atļāva itālim braukt un to viņš arī veiksmīgi izdarīja, jo finišu Rosi sasniedza augstajā ceturtajā vietā, lai arī īsi pirms sacīkstes beigām itālis atradās vēl trešajā vietā.

"Man šobrīd emocionālā puse ir svarīgāka nekā fiziskā," iesāk Rosi. "Kad jūtos un braucu labi, tad mana fiziskā kondīcija uzlabojas. Šobrīd mans galvenais mērķis ir par 100% būt gatavam uz Sanmarīno posmu, kurš notiks 5. septembrī. ''Laguna'' trasē centīšos braukt vēl labāk nekā Vācijā, taču domāju, ka šobrīd vēl neesmu gatavs cīnīties par uzvaru. Ja mēs skatāmies no emocionālā viedokļa, tad tagad braukt ir daudz vieglāk, jo netiek izdarīts spiediens, ka obligāti ir jāuzvar."

"Šobrīd esmu priecīgs par savu plecu. 15. aprīlī piedzīvoju avāriju un pēc tam pārējos posmos man bija daudz problēmu un sāpju. Tagad, kad salauzu kāju, 15 dienas gulēju gultā un mans plecs palika stīvs. Biju nobažījies, jo domāju, ka mani sagaida vēl viena operācija. Taču es daudz strādāju peldbaseinā un mana situācija ir uzlabojusies, jo Vācijā vairs nejutu sāpes plecā."

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  +1 [+] [-]

, 2010-07-21 23:05, pirms 14 gadiem
Būs jau labi ,galvenais lai tādi kā Stouners neieskrien tai sāpošajā kājā !!!

  -1 [+] [-]

, 2010-07-22 00:10, pirms 14 gadiem
...es vēl nebūtu gatavs kāpt uz moča, bet Rosi runā par uzvarām!!! Tas ir 1 traks itālis!

     [+] [-]

, 2010-07-22 16:02, pirms 14 gadiem
Vecīt, tas, ka tu ar tādu kāju uzdrīksties kāpt uz moča, tas jau vien ir uzvaras vērts
Visi šitiem ar močiem saistītie ir traki