Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro labs sniegums "Redbull pro nationals" sacensībās

Andrejs Siliņš

Karro labs sniegums "Redbull pro nationals" sacensībās
Matīss Karro
Foto: Ritvars Raits

Vakar Anglijā, Wakes coln trasē risinājās šīs sezonas pēdējās „Redbullpronationals” sacensības. Šajās sacensībās startēja latviešu motokrosa censonis Matīss Karro, finišējot piektajā vietā divu braucienu kopvērtējumā.

Šīs sacensības ir interesantas ar to, ka MX1 un MX2 klases braucēji startē kopā. Matīss šeit startēja ar sev neierasto MX1 klases motociklu. Jau kvalifikācijā Karro uzrādīja ceturto ātrāko apļa laiku, no otrās vietas atpaliekot nieka divas desmitdaļas sekundes. Šādi blīvi rezultāti liecināja par to, ka šeit bija gaidāma „sīva” sacensība.

Pirmajā braucienā Matīss finišēja kā ceturtais, savukārt otrajā braucienā viņš finišēja piektais. No ceturtās vietas viņu šķīra vien nieka pussekunde. Kā pēc tam stāstīja pats Matīss, visnepatīkamākais bija tas, ka viņš neredzēja informatīvo tāfelīti, uz kuras raksta, cik apļi palikuši līdz finišam. Karro jau grasījās nākamajos līkumos priekšā braucošos Veinu Smitu un Džeimsu Nobu apdzīt, bet diemžēl sacīkstēm atvēlētais laiks bija beidzies.

Kurioza situācija bija izveidojusies dienas kopvērtējuma rezultātos, jo gan trešajai vietai, gan ceturtajai, kā arī piektajā vietā esošajam Matīsam Karro bija pilnīgi vienāds punktu skaits. Bet, tā kā Matīss nepaspēja apdzīt priekšā braucošos sportistus, viņam bija jāsamierinās arī ar piekto vietu kopvērtējumā.

Šodien Matīss jau lido uz Latviju, lai pāris dienas atpūstos, pavadītu laiku ar ģimeni un draugiem. Bet jau trešdien viņš kopā ar citiem Latvijas motokrosa izlases dalībniekiem lidos uz Ameriku, kur notiks pasaules Nāciju motokross.

Informāciju sagatavoja
Juris Sirmais
Matiss Karro Web