Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Herlingsam virsū uzlec konkurents

Piedāvājam atskatu uz svētdien notikušo pasaules motokrosa čempionāta posmu Nīderlandē, Osas trasē, kur MXGP klasē pirmajā braucienā uzvarēja Džefrijs Herlingss, neskatoties uz to, ka sacīkšu sākumā viņam virsū uzlēca un plecu traumēja Ivo Montičelli. Otrajā braucienā Herlingss šī iemesla dēļ startēt nevarēja. Pauls Jonass pirmajā braucienā uzveica Antonio Kairoli, kurš pēdējā aplī krita, un finišēja septītais, bet otrajā braucienā latvietim kritiens pašā sākumā, cīņu nācās atsākt no beigām un finišā 13. vieta.

, 2021-07-19 13:19, pirms 3 gadiem
Stāsta, ka viņam nenostrādāja starta mašīna, tāpēc viņš tik neloģiski tuvu aizleca. Itālim īsti nebija kur likties.
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").