Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pēc kritiena Rendijam De Punjē konstatē divus lūzumus labajā kājā

Pēc kritiena Rendijam De Punjē konstatē divus lūzumus labajā kājā
Rendijs de Punjē piedzīvo kritienu
Foto: Scanpix Sweden

Vakar Vācijā notiekošajās Moto GP Vācijas Lielās balvas sacīkstēs iespaidīgu kritienu piedzīvoja Rendijs de Punjē, kā rezultātā sportistam tika konstatēti divi lūzumi labajā kājā.

Jau ziņojām, ka uzvaru izcīnīja "Honda" pilots Dani Pedrosa. Otrajā vietā ierindojās čempionāta līderis Horhe Lorenso, bet trešajā vietā palika Keisijs Stouners, kurš sacīkšu beigās apsteidza traumas sadziedējušo itāli Valentino Rosi. Sacensību septītajā aplī avāriju piedzīvoja ”Yamaha Tech 3” pilots Kolins Edvardss, taču ar to negadījumi Zaksenringas trasē nebeidzās, jo pāris minūtes vēlāk trasē tika izkārti sarkanie karogi. Savu motociklu nespēja savaldīt francūzis Rendijs de Punjē, kā rezultātā tam virsū uztriecās Aleikss Espargaro. Ar to nebija gana, jo aizmugurē braucošais Alvaro Bautista nepaspēja nobremzēt un arī sadūrās ar De Punjē braucamrīku. Tika izkārti sarkanie karogi un sacīkstes uz laiku tika apturētas.

Rendijs uzreiz nonāca trases mediķu rīcībā, kuri nedaudz vēlāk konstatēja, ka sportistam šajā kritienā ir lauzts labās kājas mazais liela kauls un lielais lielakauls. Jāatzīmē, ka De Punjē krita arī kvalifikācijas braucienos, kad vienā līkumā no Horhes Lorenso motocikla izlija eļļa. Šobrīd nav zināms, kad sportists varētu atgriezties trasē. Pēc šī posma de Punjē kopvērtējumā ar 69 punktiem ieņem septīto vietu.

Izmantotie resursi:
autosport.com: autosport.com - the authority on Formula One,...

  +1 [+] [-]

, 2010-07-19 08:39, pirms 14 gadiem
bildē izskatās ka viņš lec pāri tam motociklam, bet ja nopietni tad lai ārstējas gaidām drīz atpakaļ trasē!

  +1 [+] [-]

, 2010-07-19 09:06, pirms 14 gadiem
ļoti neveiksmīgs kritiens

  -1 [+] [-]

, 2010-07-19 14:13, pirms 14 gadiem
playboy tiešām ir sporta sponsors?!