Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kārlis Reišulis EMX250 klases posma otrajā braucienā izcīna otro vietu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Kārlis Reišulis EMX250 klases posma otrajā braucienā izcīna otro vietu
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: VBP Photography

LETA. Latvijas motosportists Kārlis Alberts Reišulis svētdien Francijā Eiropas čempionāta ceturtā posma sacensībās 250 kubikcentimetru klasē (EMX250) otrajā braucienā izcīnīja otro vietu.

Pēc pirmā apļa latvietis bija piektais, pēc tam pakāpās uz trešo pozīciju, bet pēdējos četros apļos bija otrais aiz francūža Matisa Valēna. Sestdien pirmajā braucienā Reišulis turējās otrajā desmitā un beigās izcīnīja 12.vietu.

Posma ieskaitē Latvijas motosportistam bija 31 punkts un piektā pozīcija, bet pirmais ar 50 punktiem bija abos braucienos uzvarējušais Valēns. Jānis Mārtiņš Reišulis izlaida arī šo posmu.

Sezonas kopvērtējumā Kārlis Reišulis ar 71 punktu ir devītais, bet Jānis Reišulis ar pirmajā posmā iegūtajiem 33 punktiem ir 18.pozīcijā.

Savukārt EMX125 sezonas piektajā posmā Markuss Ozoliņš pirmajā braucienā izstājās, bet otrajā finišēja septītais. Posmā Ozoliņš bija 14.vietā, bet sezonas griezumā viņš ieņem devīto pozīciju.

8. un 9.jūnijā Ķegumā mototrasē "Zelta Zirgs" norisināsies pasaules čempionāta devītais un Eiropas čempionāta (EMX125 un EMX250) sestais posms motokrosā.

Izmantotie resursi:
LETA