Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro: ''Īstie fani saprot, kādai situācijai esmu izgājis cauri''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Karro: ''Īstie fani saprot, kādai situācijai esmu izgājis cauri''
Matīss Karro
Foto: Jānis Pastars, mxphoto.lv

''Paldies maniem atbalstītājiem, tuvākajiem draugiem un faniem par atbalstu Pasaules motokrosa čempionāta posmā Ķegumā,'' sarunā ar portālu ''Sportacentrs.com'' saka Matīss Karro.

Ķegumā pasaules motokrosa čempionāta septītajā posmā MXGP klasē abos braucienos triumfēja nīderlandietis Džefrijs Herlingss. Tikmēr 25.vietu izcīnīja vienīgais MXGP klases braucējs Matīss Karro. Sarunā ar portālu ''Sportacentrs.com'' Karro atzina, ka, lai arī sacensības bija smagas, viņš tās izbaudīja un guva pozitīvas emocijas.

''Pirms starta uztraukums bija liels, jo tik augsta līmeņa sacensībās nebiju ilgi braucis. Mērķis bija braukt stabili un gūt prieku no sacensībām. Sestdien no paša sākuma biju sasprindzis, tāpēc sajūtas nebija labas, taču ar katru braucienu jutos labāk. Jāsaka, ka trase Ķegumā ir ļoti sarežģīta, tāpēc ne Latvijā, ne ārzemēs nav iespēju trenēties tik sarežģītās trasēs, tāpēc bija ko iespringt,'' stāsta Matīss Karro.

''Kvalifikācijā starts izdevās labs, kur turējos ap Top 15, taču tad, kā jau tas bija gaidāms, saguru fiziskajā ziņā, jo ātrumi un konkurence bija liela. Finišā ieņēmu 26.vietu. Pirmajā braucienā, lai arī gala rezultāts nebija tas labākais, atradu savu ritmu un tiešām guvu baudu. Arī otrā brauciena sākums bija labs, jo izdevās gan pašam kādu apdzīt, gan arī mani kāds apdzina. Uz beigām pieguru, bet šis arī kopumā bija labs brauciens, jo sajūtas bija labākas.''

Matīss pēc Ķeguma posma pasakās faniem par atbalstu. ''Pēc sacensībām tiešām biju priecīgs, jo šis man bija ļoti kvalitatīvs treniņš, jo ar katru braucienu jutos labāk un labāk. Gribu teikt lielu, lielu paldies maniem atbalstītājiem, tuvākajiem draugiem, kuri personīgi man palīdzēja šajās sacensībās, jo ar viņu palīdzību varēju iziet uz starta un baudīt sacensības. Paldies arī faniem, kuri nav mani aizmirsuši un turpina atbalstīt. Īstie fani saprot, kādai situācijai esmu izgājis cauri,'' nobeidz Matīss, kuram nākamās sacensības paredzētas Vaidavas kausā Apē.