Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Baksam/Stupelim uzvara Holandē pirms Vācijas GP

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Baksam/Stupelim uzvara Holandē pirms Vācijas GP
Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis saglabā pirmo vietu Nīderlandes čempionāta kopvērtējumā.

Nedēļas nogalē Roitlingenas trasē Vācijā risināsies pasaules čempionāta 3. posma motokrosā ekipāžām, bet pirms tā Kvintenloijenas trasē Nīderlandē notika 6. šīs valsts čempionāta posms, kurā uzvarēja Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis.

Divu braucienu summā vienādu punktu skaitu ieguva Daniels Vilemsens/Kennijs van Gālens un Etjēns Bakss/Kaspars Stupelis, taču par posma uzvarētājiem kļuva Etjēns un Kaspars, jo viņi uzvarēja otrajā braucienā. Trešie abos braucienos bija Marcels Vilemsens/Gertijs Eginkss.
Nīderlandes čempionāta kopvērtējumā divus posmus jeb četrus braucienus pirms tā beigām nekas nemainījās - Bakss/Stupelis apsteidz Vilemsenu/van Gālenu par 10 punktiem.

     [+] [-]

, 2012-05-18 16:04, pirms 12 gadiem
No tvitera:

‏@DanielHaralds
Pēc EM rezonanses atklājas, ka Harim nepieciešamas 2 atkārtotas operācijas, lai savestu kārtībā rokas pēc traumas. Sezona beigusies!