Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Arī šogad bez Ungārijas "Moto GP" posma

Arī šogad bez Ungārijas "Moto GP" posma
Foto :AFP/Scanpix

Šodien kļuvis zināms, ka 2010. gada "Moto GP" sezonā nenotiks posms Ungārijā. Tā vietā sacensības tiks aizvadītas Spānijā.

Bija paredzēts, ka Ungārijas "Moto GP" posms notiks 19. septembrī, taču šo sacensību atbildīgās amatpersonas paziņojušas, ka trases būvniecības darbi nerit tik ātri kā gribētos, tāpēc minētais posms noteiktajā laikā nevarēs notikt.

"Moto GP" sacensību organizētāji paziņoja, ka Ungārijas vietā notiks posms Aragonas trasē Spānijā, kura bija pirmā rezerves kandidāte. Līdz ar to kļuvis zināms, ka šogad pasaules ātrākie "Moto GP" braucēji Spānijā brauks četras reizes - Heresā, Valensijā, Barselonā un jau pieminētajā Aragonas trasē. Jāpiemin, ka sākotnēji bija plānots, ka posms Ungārijā notiks jau 2009. gadā, taču tad tas tika pārcelts uz šo gadu. Kā redzams, tad arī šogad nekā.

Kopā šogad notiks 18 "MotoGP" posmi. Pirmais posms plānots 11. aprīlī Katarā, bet sezona beigsies 7. novembrī Valensijā.

Izmantotie resursi:
motogp.com