Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Tomass Šileika - Itālijas vicečempions

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Latvijas motobraucējs Tomass Šileika kļuva par Itālijas vicečempionu motokrosā 125 kub.cm klasē junioriem. Pēdējā sacensību posmā Arko di Trento trasē viņš no 3. vietas kopvērtējumā pakāpās uz otro.

Uz Itālijas atklātā čempionāta pēdējā posma sacensībām 125 kub.cm klasē junioriem Arko di Trento ieradās vairāk nekā 60 motobraucēju. Pirmo braucienu Tomass pabeidza 11. vietā, bet otrajā finišēja sestais un tas ļāva kopvērtējumā par 9 punktiem apsteigt kanādieti Keidu Volkeru - līdz ar to Tomass kļuva par Itālijas vicečempionu. Titulu ieguva mājinieks Rikardo Rigi. Atsevišķos braucienos visā čempionātā 15 gadus vecā Tomasa rēķinā ir arī viena pirmā un viena otrā vieta.
Šajā sezonā Tomasam Šileikam paredzēts startēt Eiropas un pasaules čempionātos junioriem un sacensībās Itālijā viņam jau bija iespēja "aci pret aci" tikties ar daudziem nākamajiem konkurentiem.

     [+] [-]

, 2013-02-18 10:00, pirms 11 gadiem
Lieliski ! patīk man tie jaunie,manāms progresss,ļoti gaidu lielo sezonu !
ļoti gribu redzēt un dzirdēt Pauli darbībā, THE BEST sezonu jums čaļi ,turās un nemīž !!!!
';