Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvijas MXGP posms nākamgad notiks aprīlī

Juris Grīns
Juris Grīns

Latvijas MXGP posms nākamgad notiks aprīlī
Foto: mxgp.com

Šodien tika publicēts 2022. gada pasaules motokrosa čempionāta kalendārs, kurā vēl jāprecizē dažas nianses, taču visādi citādi skaidrība par to, kad un kur notiks sacīkstes, jau radusies.

Nākamgad pasaules čempionātā plānoti 20 posmi, vairums no kuriem risināsies Eiropā. Ārpus tās gaidāmas sacensības Argentīnā, Indonēzijā, kur notiks divi posmi, un Turcijā. Divu Eiropas posmu norises vietas vēl nav paziņotas.

MXGP jaunā sezona sāksies Apvienotajā Karalistē, kur sacīkstes norisināsies 20. februārī. Savukārt sezona noslēgsies 18. septembrī, lai gan vēl nav oficiāli zināms, kurā valstī.

Arī nākamgad viens no posmiem risināsies Latvijā, Ķeguma mototrasē. Šis būs pasaules čempionāta sestais posms, un tas notiks 24. aprīlī. Tajā pašā nedēļas nogalē Ķegumā risināsies arī Eiropas motokrosa čempionāta posms EMX125 un EMX OPEN klasēs.

Nāciju kausa izcīņa motokrosā nākamgad risināsies nedēļu pēc sezonas beigām, 25. septembrī ASV, "RedBud MX" trasē, kas atrodas Mičiganas štatā.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-17 20:12, pirms 2 gadiem
Teicami. Sākam gatavoties

  +1 [+] [-]

, 2021-11-17 23:27, pirms 2 gadiem
Kristers var sākt printēt biļetes

     [+] [-]

, 2021-11-17 23:49, pirms 2 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Kristers var sākt printēt biļetes
Un gatavoties iekasēt par super dārgo paiku!!
Bet tas viss štrunts, ap šo laiku varēs pērties pa dubļiem ķegumā!!