Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Rosi: "Žēl, ka Horhe krita, būtu lielisks šovs skatītājiem"

Rosi: "Žēl, ka Horhe krita, būtu lielisks šovs skatītājiem"
Valentino Rosi
Foto: SCANPIX SWEDEN

Pēc uzvaras "MotoGP" Čehijas posmā astoņkārtējais pasaules čempions motošosejā Valentīno Rosi izteica nožēlu, ka kritienu piedzīvoja viņa komandas biedrs Horhe Lorenso, jo starp abiem braucējiem būtu izvērsusies lieliska cīņa.

Abi "Yamaha" braucēji divvadībā kopā turējās visu sacīkšu laiku, līdz dažus apļus pirms finiša Lorenso beidzot izdevās apdzīt Rosi. Diemžēl nākamajā līkumā Lorenso nesavaldīja savu motociklu un krita, izstājoties no cīņas. Līdz ar to Rosi nekas vairs netraucēja uzvarēt.

"Zināju, ka man sagaida ļoti sīva cīņa, jo Horhe treniņos bija ļoti ātrs, viņš bija lieliskā ritmā," teica Rosi. "Centos aizvadīt perfektas sacīkstes - labi startēt, palikt līderpozīcijā un traukties uz priekšu kā velns. Pirmajos 10 apļos no sevis izspiedu vairāk nekā 100 procentus."

"Kad Horhe mani apdzina sešus apļus pirms finiša, biju gatavs atkal aizstāvēt savu pozīciju, jo biju pārliecināts par motociklu, un domāju, ka tas būs lielisks šovs skatītājiem. Diemžēl trešajā līkumā viņš krita."

Rezultātā sešus posmus līdz sezonas beigām Rosi šobrīd ir 50 punkti pārsvars pār Lorenso, savukārt cits potenciālais konkurents Keisijs Stouners ir spiests vēl divus posmus izlaist, lai pilnībā atveseļotos. "Protams, žēl par Horhi, taču man tas nozīmē 50 punktu pārsvaru," teica itālis. "Vēl ir pietiekami garš ceļš līdz sezonas izskaņai, tāpēc būšu nemainīgi koncentrējies cīņai par titulu."

Nākamais posms 30. augustā norisināsies Indianpolisā, ASV.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  -4 [+] [-]

, 2009-08-17 10:44, pirms 15 gadiem
Moču Bolts!!!

  -1 [+] [-]

, 2009-08-17 10:45, pirms 15 gadiem
Nu jā, man arī žēl, šie abi šosezon ir dāvājuši lielu šovu skatītājiem

  +1 [+] [-]

, 2009-08-17 11:30, pirms 15 gadiem
Lorenco vnk netur liidzi Rossi ātrumam, tapēc arī bieži krīt, čalim vēl augt un augt līdz Doka līmenim