Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvijas sportistiem uzvaras PČ otrā posma kvalifikācijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Latvijas sportistiem uzvaras PČ otrā posma kvalifikācijā
Joriss Hendrikss/Kaspars Liepiņš
Foto: www.moto-x.lv

Pasaules čempionātā (PČ) motokrosā blakusvāģu klasē sestdien otrā posma (Langriša, Anglija) kvalifikācijā uzvaru izcīnīja Kaspars Liepiņš un Joriss Hendrikss, kuri uzvarēja pirmajā braucienā, bet otrajā labākais laiks Kasparam Stupelim ar Māri Rupeiku.

Pirmajā kvalifikācijas braucienā labāko laiku uzrādīja Kaspars Liepiņš ar Jorisu Hendriksu, bet 10. vietā Elvijs Muceniks ar Margo Sonnnu.

Otrajā braucienā labākie bija Kaspars Stupelis ar Māri Rupeiku, aiz kuriem otrajā vietā brāļi Daideri - Jānis un Lauris. Savukārt trešais labākais rezultāts Haraldam Kurpniekam ar Jevgēņiju Ščerbiņinu.

Langrišas ''Grand Prix'' notiks rīt.

Izmantotie resursi:
langrishmx.com

  +1 [+] [-]

, 2010-04-17 22:34, pirms 14 gadiem
Pirmajā kvalifikācijas braucienā labāko laiku uzrādīja Kaspars Stupelis ar Jorisu Hendriksu ????

     [+] [-]

, 2010-04-17 22:38, pirms 14 gadiem
kashels rakstīja: Pirmajā kvalifikācijas braucienā labāko laiku uzrādīja Kaspars Stupelis ar Jorisu Hendriksu ????
Vot,vot

     [+] [-]

, 2010-04-17 22:43, pirms 14 gadiem
bildes komentā vismaz ir parezi uzrakstīts A grupas pirmās vietas īpašnieki, bet ne rakstā protams numurs nav īstais. un cerams ka arī rīt mūsējiem veiksies tikpat labi.