Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lorenso gūst savainojumu un, iespējams, izlaidīs atlikušos testus

Lorenso gūst savainojumu un, iespējams, izlaidīs atlikušos testus
Horhe Lorenso
Foto: AFP/Scanpix

''Moto GP'' komandas ''Yamaha'' braucējs Horhe Lorenso treniņā piedzīvoja kritienu, pēc kura, iespējams, pilotam nāksies izlaist visus atlikušos ''Moto GP'' testus.

Braucot ar 30 km/h lielu ātrumu, Lorenso krita, kā rezultātā pilots iedzīvojās nepatīkamā savainojumā. Kritienā viņš lauza labo roku un savainoja īkšķi, un ārsti bija spiesti sportistam veikt operāciju, kā rezultātā Lorenso tagad četras līdz sešas nedēļas būs jānēsā speciāls rokas aizsargs.

Komanda cer, ka sportists varētu atgriezties uz Kataras testiem, kuri notiks no 18. -19. martam, taču, iespējams, ka pirmssezonas testi sportistam jau ir beigušies. ''Šobrīd pastāv lielas šaubas par to, vai Lorenso būs gatavs piedalīties Kataras testos,'' saka komandas pārstāvis Hektors Martins. ''Jāskatās kā ritēs atveseļošanās process un, kā viņš jutīsies pēc tam, kad ārsti izņems šuves.''

Atgādināsim, ka pirmajos testos nepārspēts palika itālis Valentīno Rosi. Pirmajā testu dienā viņš par 0,5 sekundēm apsteidza austrālieti Keisiju Stouneru, bet otrajā dienā Rosi austrālieti apsteidza par 0,4 sekundēm.

''Moto GP'' sezonas pirmais posms no 9. - 11. aprīlim norisināsies Katarā, Lozailas trasē.

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2010-02-17 15:00, pirms 14 gadiem
tiesi tapec Yamaha ir diezgan japadomaa vai laut Lorenso cinities vienlidzigi ar Rosi..parak traumatisks ir Lorenso....