Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

MXGP pamet viena no komandām

MXGP pamet viena no komandām
Foto: DIGA Procross KTM Racing Team

"DIGA Procross KTM Racing Team" vienība paziņojusi, ka nākamsezon vairs nepiedalīsies pasaules motokrosa čempionātā.

Sakarā ar sava tēva veselības problēmām, motokrosa komandas vadītājam Džastinam Amianam nekavējoties jāpārņem ģimenes biznesa vadība. Viņa tēvs savulaik jaunībā bija motokrosa entuziasts un pats piedalījās sacensībās, taču tagad veselības stāvoklis pēkšņi pasliktinājies. Ārsti noteikuši, ka ķermenim nepieciešams daudz atpūtas.

Šī iemesla dēļ Džastins Amians spiests paziņot, ka "DIGA Procross" pamet pasaules motokrosa čempionātu. Līdz tam brīdim komanda aktīvi gatavojās 2023. gada sezonai.

Šosezon "DIGA Procross" veica daļēju sezonu. MXGP klasē to pārstāvēja Tomass Kjers Olsens un Konrāds Mjūzs, bet MX2 klasē brauca Liams Evertss un Džeremijs Sidovs. Džastins Amians savos 28 gados bija jaunākais komandas vadītājs MXGP padokā.

"DIGA Procross" tika dibināta 2011. gadā, bet 2021. gada sezonā MX2 klasē pat bija kļuvusi par "GasGas" oficiālo rūpnīcas komandu. Šosezon tā abās klasēs startēja ar KTM motocikliem.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...


Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").