Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lorenso piektā uzvara šosezon, kopvērtējumā panākts Rosi

Lorenso piektā uzvara šosezon, kopvērtējumā panākts Rosi
Foto: AP/Scanpix

Pasaules motošosejas čempionāta 11. posmā - Čehijas "Grand Prix" izcīņā - šodien Brno triumfēja "Movistar Yamaha" komandas spāņu uzbrucējs Horhe Lorenso, kopvērtējumā panākot komandas

Lorenso bija neaizsniedzams visas sacīkstes garumā un finišā Marku Markesu no "Repsol Honda" apsteidza par 4,462 sekundēm, bet trešo vietu ieguva Rosi (+10,397).

Jāpiebilst, ka Lorenso šī bija piektā uzvara šosezon un 38. uzvara "MotoGP", kas visu laiku uzvarām bagātāko motobraucēju sarakstā ļauj ieņemt dalītu ceturto vietu ar austrālieti Keisiju Stouneru. Pārliecinošs līderis ar 72 uzvarām šajā rādītājā ir Rosi.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā Lorenso un Rosi ir pa 211 punktiem, trešais ar 159 punktiem ir Markess, bet ceturtais - itālietis Andrea Jannone no "Ducati", kura rēķinā ir 142 punkti. Līdz sezonas beigām atlicis aizvadīt vēl septiņus posmus.

Izmantotie resursi:
motogp.com

     [+] [-]

, 2015-08-17 05:56, pirms 9 gadiem
Gruti bus notureties kopvertejuma