Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Brāļi Cīruļi un Grasis izcīnījuši godalgotas vietas Nīderlandē

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Brāļi Cīruļi un Grasis izcīnījuši godalgotas vietas Nīderlandē
Martins Cīrulis. Foto: Māris Stiprais

Sestdien, 13. maijā, Helendornas mototrasē notika atklātā Nīderlandes čempionāta sacensības jauniešiem, kurā 65cc klasē ar augstiem rezultātiem startēja Patriks un Martins Cīruļi, kā arī Rainers Grasis.

Patriks un Martins startēja 65cc klases ieskaitēs starp braucējiem ar mazajiem riteņiem, kur pie starta barjeras stājās 12 jaunie sportisti no Nīderlandes un Beļģijas. Martins Cīrulis pirmajā braucienā uzvarēja, bet otrajā bija trešais, kas viņam nodrošināja zelta medaļu divu braucienu summā. Savukārt Martina dvīņu brālis Patriks pirmajā braucienā finišu sasniedza kā trešais, bet otrajā palika otrais, kas summā viņam deva 3. vietu.

65cc klasē ar lielajiem riteņiem Latviju pārstāvēja Rainers Grasis. Jaunais sportists abos braucienos uzrādīja trešo labāko rezultātu un arī summā izcīnīja 3. vietu. Jāpiezīmē, ka iepriekšējā posmā, kas notika 7. maijā, Grasis šajā klasē guva uzvaru.

Izmantotie resursi:
lamsf.lv