Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Leons Kozlovskis atrāda pārsteidzošus kadrus no "Enduropale" motokrosa

Skatītāju vērtējumam nodots video, kas filmēts ar kameru, kas Francijā notikušo "Enduropale" motokrosa izturības sacensību laikā bija uzstādīta uz vecmeistara Leona Kozlovska kameras. Jāatgādina, ka sacīkstēs, kas notika pie pašas jūras, vienkopus startēja aptuveni 1000 braucēji, bet Latvijas pārstāvim Kozlovskim tā bija debija "Enduropale". Video avots: https://www.facebook.com/GoProLatvi...

, 2016-03-16 16:07, pirms 8 gadiem
Labs!
Foto: msport.ee

Treniņa laikā Pērnavā gājis bojā Latvijas motosportists Juris Apinis

LETA. Pērnavā sestdien treniņbrauciena laikā gājis bojā Latvijas motosportists Juris Apinis, informē Igaunijas Motosporta federācija.
Foto: FIM

Laikapstākļu dēļ atceltas blakusvāģu motokrosa PČ kvalifikācijas sacīkstes

Šodien Čehijā, Kramolinas trasē bija paredzēts aizvadīt pasaules čempionāta blakusvāģu motokrosā ceturtā posma kvalifikācijas sacensības, tomēr laikapstākļi ieviesuši korekcijas.
Foto: mxgp.com

Latvijā norisināsies "MXGP Akadēmija" jaunajiem motosporta talantiem

"MXGP Akadēmijas" apmācību treniņu kurss notiks pasaules čempionāta motokrosā sacensību laikā, no 7. līdz 9. jūnijam Latvijā, Ķegumā mototrasē "Zelta Zirgs".