Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro: Pārgalvīgais fotogrāfs man iztraucēja apdzīšanu

Karro: Pārgalvīgais fotogrāfs man iztraucēja apdzīšanu
Matīss Karro
Foto: Ray Archer, www.steveturnerracing.com

 Aizvadītajās brīvdienās Itālijā tika aizvadīts pasaules motokrosa čempionāta ceturtais posms, kurā latviešu motobraucējs Matīss Karro izcīnīja 11. vietu.

Pirmajā braucienā Karro finišēja 12. vietā, tieši priekšā savam komandas biedram Džonatanam Baraganam. Otrajā braucienā Matīsam padevās teicams starts, kas vienu brīdi viņam ļāva atrasties pat sestajā pozīcijā. Pie brauciena beigām mūsu sportists nedaudz sagura un atkrita uz 11. vietu, kas tāpat ir ļoti labs rezultāts. Arī divu braucienu summā Matīsam 11. vieta, kas absolūtajā kopvērtējumā viņam dod 29 punktus un 19. vietu.
 
„Ja iepriekšējais posms notika smilšu trasē, kas man vairāk iet pie sirds, tad šis posms notika uz cietā seguma. Pirms posma bija doma Nīderlandē aizvadīt treniņus šādā līdzīgā trasē, taču slikto laikapstākļu dēļ trase bija ciet, tāpēc divas dienas trenējos smilšu trasē,” stāsta Matīss Karro.
 
„Pirms posma sev pateicu – braukšu ar prātu un līdz galam. Kopumā jāsaka, ka viss izdevās, jo ar katru braucienu jutos drošāks un ātrāks. Kvalifikācijā pēc starta biju sestais, bet otrajā līkumā uzbraucu vienam braucējam uz kājas un nokritu. Beigās paliku 13. vietā, ar ko biju apmierināts.”
 
„Pirmajā braucienā padevās labs starts, kas beigās man ļāva finišēt 12. vietā. Jāsaka, ka pēc nobrauktām 20 minūtēm man iestājās pilnīgs sagurums. Bija tāda sajūta, ka man kāds izslēdzis enerģiju. Atlikušajā laikā var teikt, ka novizinājos līdz finišam, taču kopumā rezultāts bija labs,” pirmā brauciena notikumus atceras Karro.
 
„Uz otro braucienu paspēju atpūsties. Atsvaidzināju ķermeni un jutos labi. Šajā braucienā padevās fantastisks starts, jo nokļuvu sestajā vietā. Visa brauciena laikā mehāniķis man rādīja gan tā brīža vietu, gan tempu, gan citas lietas. Daudz ko redzēju un izlasīju, bet tajās reizēs, kad viņš man rādīja vietu, kurā tobrīd atrados, man tajā brīdī visu laiku sanāca ar kādu cīnīties, tāpēc visa brauciena laikā nemaz nezināju, kurā vietā esmu.”
 
„Diemžēl atkal pēdējās desmit minūtes saguru un biju spiests palaist dažus braucējus sev garām. Pēc finiša, kad atgriezos savas komandas boksos, biju šokēts, kad uzzināju, ka esmu finišējis 11. vietā.”
 
Jautāts par to momentu, kad Matīss gandrīz uzbrauca virsū kādam pārgalvīgam fotogrāfam, Karro ar humoru atzina: „Jā, atceros to brīdi. Bet viņš man tajā brīdī iztraucēja veikt apdzīšanu.”
 
„Fiziskā kondīcija vēl nav tik laba, bet tā uzlabojas. Tas man dod pārliecību pār sevi un saviem spēkiem. Šobrīd tas rezultāts ir tāds, kāds tas ir, bet ar katru braucienu jūtos aizvien labāk, tāpēc zinu, ka varu būt vēl ātrāks un cīnīties par Top 10. Taču esmu sev pateicis, ka gribu finišēt šo sezonu, tāpēc, ja būšu saguris, laidīšu garām un necīnīšos par katru cenu, tādējādi palielinot risku nokrist un satraumēties. Vairāk braukšu ar galvu,” tā Karro, kurš pasakās visiem atbalstītājiem.
 
Nākamais posms jau šajā nedēļas nogalē notiks Bulgārijā.
 
Matīsa Karro sportiskajām gaitām var sekot līdzi:
https://twitter.com/MatissKarro
facebook.com
Lapas - Matīss Karro - KARRO the ARROW -...
 
Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Jankovskis, Matīsa Karro preses pārstāvis

  -1 [+] [-]

, 2013-04-15 15:02, pirms 11 gadiem
Vajadzēja ar ratu noraut tam pajolim dārgo objektīvu no aparāta, lai nākamreiz zinātu kur līst un kur nē.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-15 15:11, pirms 11 gadiem
pēc traumām ar fizisko varētu būt problēmas, kad viss būs ok desmitniekā brauks mierīgi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja