Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Vilemsena/Kurpnieka un Baksa/Stupeļa pirmais duelis (+ video)

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Jau rakstījām par sezonas atklāšanas sacensībām motokrosā Rēselas trasē Nīderlandē, kurās savu pirmo uzvaru guva deviņkārtējais pasaules čempions Daniels Vilemsens un Haralds Kurpnieks. Uzvaras braucienos viņi sadalīja ar vēl vienu šā gada pasaules čempionāta favorītu duetu Etjēnu Baksu un Kasparu Stupeli. Kaspars Stupelis mums arī sagādāja iespēja redzēt, kā tas viss notika.

Sezonas atklāšanās sacensībās Rēselas trasē pulcējās visas holandiešu ekipāžas (trešo vietu divu braucienu summā ieņēma Marcels Vilemsens un Gertijs Eginkss) un varam redzēt, kāda ir masveidība un cik augsts ir līmenis ekipāžu motokrosā Nīderlandē. Vilemsenam un Kurpniekam ir 111. numurs, bet Baksam un Stupelim - 11. numurs.

"Sacensība bija interesanta, mūsu duelis ar Danielu - gandrīz jau kā pasaules čempionātā, arī pārējās ekipāžas bija labā līmenī. Pirms tam mēs nedēļu trenējāmies Spānijā, tagad kādu laiku darbosimies katrs atsevišķi, bet tad skatīsimies, kurp doties uz braukšanas treniņiem - iespējams, ka tā atkal būs Spānija," par tuvākajiem plāniem saka Kaspars Stupelis.

Video no sacensībām Rēselas trasē

  +3 [+] [-]

, 2012-02-15 15:30, pirms 12 gadiem
Paldies par video!

  +3 [+] [-]

, 2012-02-15 15:49, pirms 12 gadiem
reku twitterī @DanielHaralds būs info no sacensībām un šis tas par komandu LV valodā! piesekojamies

  +3 [+] [-]

, 2012-02-15 16:04, pirms 12 gadiem
Nice!
Trase gan kaa betons
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-16 20:57, pirms 12 gadiem
Njā! Tiešām augsts līmenis! Video labs!!!