Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Daideri uzvar Šopfhaimā un palielina pārsvaru

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Daideri uzvar Šopfhaimā un palielina pārsvaru
Jānis un Lauris Daideri vēl vairāk nostiprinājās Vācijas čempionāta līderu pozīcijā.
Foto: teamdaiders.lv

Vācijas atklātā čempionāta 3. posms motokrosā ekipāžām Šopfhaimas trasē dalībnieku sastāva ziņā kļuva par šosezon pagaidām spēcīgāko - Vilemsens, Jans Hendrikss, Bakss, Daideri, Adriansens... Gandrīz kā pasaules čempionāta posmā un to var arī saprast - jau šīs nedēļas nogalē atsāksies pasaules čempionāts un pirms tā atsākšanas vajadzīgas labas sacensības.

Divu braucienu summā uzvarēja pašreizējie Vācijas čempioni un pasaules vicečempioni Jānis un Lauris Daideri. Pirmajā braucienā viņi finišēja otrie aiz Etjēna Baksa un Kaspara Stupeļa (Etjēna un Kaspara pārsvars bija 8,5 sekundes), bet otrajā braucienā Daideri pārliecinoši uzvarēja, par 23 sekundēm apsteigdami pasaules čempionu Danielu Vilemsenu un Kenniju van Gālenu (pirmajā braucienā tikai 8. vieta).
Bakss un Stupelis otrajā braucienā bija ceturtie (bez Daideriem un Vilemsena viņiem priekšā bija arī Bens Adriansens un Svens Verbrige), bet divu braucienu summā viņiem otrā vieta. Trešie šajā posmā bija Adriansens/Verbrige. Jans Hendrikss un Tims Smēninkss finišēja 4. un 5. vietā.

Pēc trim posmiem Vācijas čempionāta kopvērtējumā brāļiem Daideriem ir 189 punkti un viņi jau par 45 punktiem apsteidz tuvākos sekotājus - šveicieti Andiju Birgleru un vācieti Rafaelu Markertu. Trešie ir vācu vecmeistars Marko Hapihs ar šveicieti Martinu Betšartu, kuri no Daideriem atpaliek par 74 punktiem.

  +1 [+] [-]

, 2012-05-14 15:23, pirms 12 gadiem
Daideri ir ieskrejusies

     [+] [-]

, 2012-05-15 10:50, pirms 12 gadiem
Malači!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!