Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lorenso un Spīss tomēr startēs Japānas posmā

Lorenso un Spīss tomēr startēs Japānas posmā
Horhe Lorenso
Foto: Digitale/Scanpix

Lai arī ''Yamaha'' pirms neilga laika nopietni apsvēra iespēju nedoties uz Japānas posmu, tā tomēr nolēmusi startēt šajā posmā.

Pēc Japānā notikušās zemestrīces un cunami, kurā cieta Japānas atomelektrostacija, atmosfērā tika raidīti radioaktīvie izmeši, tādējādi apdraudot cilvēku dzīvības. Šī iemesla dēļ Keisijs Stouners un Horhe Lorenso paziņoja, ka nedosies uz Japānas posmu.

Taču vakar ''Yamaha'' rūpnīcas komanda paziņoja, ka gan Lorenso, gan Bens Spīss tomēr startēs Japānas Lielās balvas izcīņas Motegi posmā, tāpēc pastāv iespēja, ka Stouners pārdomās un tomēr dosies uz Japānu, jo savādāk kopvērtējumā, ja uzvarēs Lorenso, pārsvars starp abiem sportistiem būs tikai desmit punkti. Tāpat komanda paziņoja, ka tā šajā posmā ceturto reizi šogad brauks ar ''WGP50th'' gadadienai veltītu sarkanu un baltu kombinezonu.

Atgādināsim, ka kopvērtējumā līderis šobrīd ir Stouners, kura kontā ir 259 punkti. 224 punkti ir Lorenso, bet 185 punkti – Andrea Dovicioso kontā.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com