Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Freibergs: "Tik maz trenējies neesmu nekad"

Jānis Celmiņš

Freibergs: "Tik maz trenējies neesmu nekad"
Lauris Freibergs
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Jau ziņojām, ka jubilejas Baltijas kausa izaicinājuma kausa (BIK) Ķeguma posms, kurš šogad jau norisinājās piekto gadu pēc kārtas, ir veiksmīgi aizvadīts, un pat māte daba to atbalstīja ar siltu un spožu saulīti visas dienas garumā. Latvijai šoreiz BIK posms bija ļoti veiksmīgs, jo trijās klasēs mūsu sportisti kļuva par posma uzvarētājiem. Tie bija Pauls Jonass, Toms Macuks un Lauris Freibergs.

Iespaidos par aizvadītajam sacensībām pēc tām dalījās jau pieminētie Freibergs, Jonass un Macuks.

Lauris Freibergs: "Šis bija pirmais Baltijas čempionāta posms. Trase prīmā sagatavota. Viss tip top. Laiks bija silts, un saulīte pat priecājās, spīdot visas dienas garumā. Jā, kas to būtu domājis, ka ziema arī var beigties! Man ar šī gada moto sezonas uzsākšanos ir tāds neparasts jampadracis. Vēl nekad, tik tiešām nekad, tik maz treniņu uz motocikla neesmu aizvadījis pirms sezonas sagatavošanās procesā. Protams, ar rezultātu arī esmu apmierināts. Vēlos pie reizes visiem atgādināt, ka nākam sestdien sākas motokrosa šova izrāde sešu posmu garumā „Battery Superkauss”, un šobrīd ļoti daudz strādāju, lai tā izdotos kā īsti motokrosa svētki. Visi interesenti, motokrosa fani un opīši un omes ir laipni gaidīti, un tiekamies Zirās. Pats arī centīšos MX Pro klasē aizstāvēt savu pagājušā gada čempiona titulu, ko izdarīt nebūs viegli, jo konkurence būs ļoti sīva."

Pauls Jonass: "Man BIK pirmais posms patika, jo bija Baltijas, Somijas un Krievijas spēcīgākie braucēji, kuri sastādīja nopietnu konkurenci. Sacensībās izdevās "izcelt" visus trīs startus un uzvarēt braucienos. Braucienos izdevās diktēt tempu un nesagādāja lielas grūtības izcīnīt uzvaras, jo sagatavošanās procesā laikam esmu vairāk ēdis "rupjmaizi"."

Toms Macuks: "BIK bija super, ļoti labi noorganizētas sacensības, un prieks, ka tās apmeklēja daudz skatītāju. Man pirmais brauciens vairāk vai mazāk bija, kā iesildīšanās brauciens, bet otrajā un trešajā braucienā gāju ar pilnu jaudu, un tāpēc arī tāds rezultāts. Šogad pirms sezonas es esmu piestrādājis pie startiem, un kā varēja redzēt sacensībās, visos trijos startos biju pirmajā trijniekā."

Informāciju sagatavoja:
Agnis Skrebs

     [+] [-]

, 2010-04-13 13:25, pirms 14 gadiem
Lauris atgriežas pie sāknēm,tas ir mauc atkal ar Hondu