Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro Portugālē uzrāda līdz šim savu labāko rezultātu

Karro Portugālē uzrāda līdz šim savu labāko rezultātu
Matīss Karro
Foto: Ray Archer, www.steveturnerracing.com

Pasaules motokrosa čempionāta septītajā posmā, kas notika Portugālē, Karro pirmajā MX1 braucienā spēja uzrādīt savu līdz šim labāko rezultātu MX1 ieskaitē – devīto vietu. Divu braucienu summā Matīsam 14. vieta.

Brīvajos treniņos Karro uzrādīja astoto ātrāko laiku, bet kvalifikācijā mūsu sportists ierindojās 15. vietā, no līdera atpaliekot nepilnu minūti. Naktī uz svētdienu lija lietus, kas trasi pirms sacensībām padarīja ļoti smagu.

Taču, neskatoties uz smago trasi, pirmais brauciens Karro izpildījumā bija ļoti labs, jo tika finišēts devītajā vietā, kas ir līdz šim labākais Matīsa rezultāts. Diemžēl otrajā braucienā sanāca krist un beigās 17. vieta, kas divu braucienu summā deva 14. rezultātu.

„Pirmajā braucienā starts bija ap 12. vietu, taču turpinājumā spēju aizcīnīties līdz devītajai vietai. Tad nedaudz atkritu, bet beigās atkal aizcīnījos līdz devītajai pozīcijai, ko arī nosargāju. Priekšā jau bija astotās vietas ieguvējs, taču man vairs nepietika laika, lai viņu apdzītu. Jāatzīst, ka šajā braucienā jutos ļoti stiprs, tāpēc arī varēju braukt ātri,” savu pirmā brauciena rezultātu komentē Matīss Karro.

Lai arī otrajā braucienā Karro padevās labs starts, kritiens trešajā līkumā liedza iespēju pacīnīties par labu rezultātu. „Otrajā braucienā padevās labs starts, taču trešajā līkumā man priekšā sadūrās vairāki braucēji, kā rezultātā vienīgais nokritu. Kritiena rezultātā nolauzu priekšējo dubļusargu un zaudēju vairākas pozīcijas. Taču nepadevos un aizcīnījos līdz 17. vietai, kas divu braucienu summā deva 14. vietu.”

Protams, otrais brauciens nebija tas labākais, taču Matīss nebēdā. Sportistam ir prieks, ka pirmajā braucienā tika izcīnīts līdz šim labākais rezultāts MX1 klasē – devītā vieta. „Jāskatās no pozitīvās puses – šī devītā vieta ir mans labākais finišs šosezon. Tagad jāgaida nākamās sacīkstes, kur jāmēģina nobraukt vēl labāk,” nobeidz Matīss, kurš jau devies uz Nīderlandi, lai turpinātu trenēties un gatavoties nākamajam Beļģijas posmam, kurš jau šajā nedēļas nogalē notiks jaunā trasē.

Informāciju sagatavoja:
Matīsa Karro preses pārstāvis, Mārtiņš Jankovskis

  +1 [+] [-]

, 2012-06-12 16:06, pirms 12 gadiem
ja turpinās cīnīties kā līdz šim tad desmitnieks neizpaliks

  +1 [+] [-]

, 2012-06-12 16:21, pirms 12 gadiem
kjeguma gaidam top6