Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Kvalifikācijā latvieši labāko pieciniekā

Kvalifikācijā latvieši labāko pieciniekā
Joriss Hendrikss/Kaspars Liepiņš
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Pasaules čempionāta sestajā posmā motokrosā ar blakusvāģiem Ukrainas Grand Prix kvalifikācijā sestdien no latviešiem labākais bija kantētājs Kaspars Liepiņš, kurš duetā ar Jorisu Hendriksu ieņēma trešo pozīciju.

Ātrāko apļa laiku uzrādīja Daniels Vilemsens un Gertijs Eginks, bet otrie bija čehi Vaclavs un Mareks Rozenāli. Trešo ātrāko laiku uzrādīja Joriss Hendrikss/Kaspars Liepiņš, no čehiem atpaliekot tikai piecas sekundes tūkstošdaļas! Turpat netālu arī Māris Rupeiks un Kaspars Stupelis, bet piektajā vietā kvalifikācijā brāļi Jānis un Lauris Daideri.

17. vietā ierindojās Arnolds un Gints Sīļi, bet trīs pozīcijas zemāk igaunis Margo Sonns un latviešu kantētājs Elvijs Mucenieks.

Izmantotie resursi:
sidecarcross.eu


, 2010-06-12 21:21, pirms 14 gadiem
Letiņi laikam nekad nedos mieru blakusvāģos. Viena no pārstāvētākajām valstīm šajā sporteveidā, turklāt ar tik augstiem rezultātiem!
, 2010-06-12 21:44, pirms 14 gadiem
Drīz jau nebūs pasaules čempionāts bet Latvijas atklātais čempionāts :d
Pauls Jonass. Foto: mxgp.com

Jonass: "Kopumā nedēļas nogale izdevusies, sevišķi svētdiena"

Pagājušajā nedēļas nogalē, 18. un 19. maijā, Francijā, "St Jean d’Angely" mototrasē noskaidroti pasaules čempionāta septītā posma motokrosā uzvarētāji. Prestižajā MXGP klasē Pauls Jonass ("Standing Construct Honda MXGP Team") divu braucienu summā izcīnīja piekto vietu un saglabāja savu "Top 5" pozīciju sezonas kopvērtējumā.
Pauls Jonass. Foto: mxgp.com
34

Lietainajā Francijā Jonass trešais otrajā braucienā un piektais kopvērtējumā

Šodien MXGP posmu Francijā divu braucienu summā augsto piekto vietu izcīnīja latvietis Pauls Jonass, kurš to laikā ar piekto un trešo vietu ieguva 36 punktus. Pirmajā braucienā viņš no startā iegūtās devītās vietas pakāpās uz piekto, bet otrajā braucienā sarežģītos laikapstākļos ieņēma trešo vietu. Kopvērtējumā uzvarēja Tims Gajsers.
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: VBP Photography

Kārlis Reišulis EMX250 klases posma otrajā braucienā izcīna otro vietu

LETA. Latvijas motosportists Kārlis Alberts Reišulis svētdien Francijā Eiropas čempionāta ceturtā posma sacensībās 250 kubikcentimetru klasē (EMX250) otrajā braucienā izcīnīja otro vietu.