Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Bakss/Stupelis pret Vilemsenu/Kurpnieku - 2:0

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Bakss/Stupelis pret Vilemsenu/Kurpnieku - 2:0
Etjēnam Baksam un Kasparam Stupelim pirmajos četros Nīderlandes čempionā braucienos - četras uzvaras.

Nīderlandes čempionāta otrajā posmā motokrosā ekipāžām abos braucienos atkal uzvarēja Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis, bet deviņkārtējais pasaules čempions Daniels Vilemsens un Haralds Kurpnieks šoreiz divu braucienu summā bija tikai trešie - pirmo reizi karjerā savu vecāko brāli apsteidza Marsels Vilemsens.

Ja pirmā posma sacensības notika Vilemsena mājas trasē, tad tagad tās risinājās netālu no Baksa mājām un šoreiz konkurence bija daudz "niknāka", jo piedalījās gan brālēnu Hendriksu ekipāžas, gan brāļi Daideri un Rozehnāli, gan Adriansens, gan Hapihs. Taču atkal abos braucienos pārāki bija Bakss un Stupelis.

"Abos braucienos mēs no starta aizbraucām otrie, bet abos jau drīz kļuvām par līderiem un abos braucienos finišējām ar 20 līdz 25 sekunžu lielu pārsvaru. Lielākais notikums bija Marcela uzvara pār Danielu, kas notika pirmo reizi. Tiesa, Danielam Vilemsenam otrajā braucienā bija kaut kādas ķibeles. Turpat aiz trijnieka abos braucienos bija brāļi Daideri. Nākamās nedēļas nogalē Beļģijas čempionāta posmā mēs nebrauksim, trenēsimies katrs patstāvīgi, bet tad vēl pēc nedēļas būs Nīderlandes čempionāta trešais posms. Jau 1. aprīlī pasaules čempionāta posms, līdz tam jāpatrenējas cietajās trasēs," telefonsarunā pastāstīja Kaspars Stupelis.

Brāļi Jānis un Lauris Daideri aizvadīja savas pirmās sacensības jaunajā sezonā un braucienos ieņēma 4. un 5. vietu. Labs sākums. Joriss Hendrikss un Kaspars Liepiņš finišēja 6. un 8. vietā braucienos. Ar holandieti Karlo van Duijnhovenu brauca Elvijs Mucenieks un viņiem 8. un 6. vieta braucienos. Elvijs ar van Duijnohovenu brauks visos Nīderlandes čempionāta posmos, bet pasaules čempionātā viņš būs Māra Rupeika līdzbraucējs.

Turpat Valkensvārdā risinājās arī Nīderlandes čempionāta otrais posms MX3 klasē, kurā 2. un 4. vietu braucienos ieguva Toms Macuks. Kopvērtējumā viņam ir trešā punktu summa. Pirmo vietu no piektās kopvērtējumā šķir tikai 5 punkti.

     [+] [-]

, 2012-03-12 12:04, pirms 12 gadiem
Tiešām Mucenieks, atkal kāps Rupeikam kulbā zinot pagājušo sezonas sākumu ???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-12 13:06, pirms 12 gadiem
timel rakstīja: Tiešām Mucenieks, atkal kāps Rupeikam kulbā zinot pagājušo sezonas sākumu ???
ar 4-to numuru tak arī gribas pabraukt nevis ar tikai ar 22
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-12 13:36, pirms 12 gadiem
oilersbest rakstīja: bus interesanta sezona! kad ir pirmais pč posms?
Pirmais GP 1.aprīlī. Francijā

     [+] [-]

, 2012-03-12 13:59, pirms 12 gadiem
zhhigolo rakstīja: belgis/latvietis vs holandietis/latvietis, pat nezin pa kuriem lai fano
es par Baksu un Stupeli

     [+] [-]

, 2012-03-12 22:28, pirms 12 gadiem
timel rakstīja: Tiešām Mucenieks, atkal kāps Rupeikam kulbā zinot pagājušo sezonas sākumu ???
No klūdām mācās..Rupeikam jau pagājušo sezonu vajadzēja beigas nobraukt ar vinu un tagad nebuutu probleemu un buutu labāka ekipāža.
Bet neko vismaz 100% Lv ekipāža kas man patīk.un rezultāti jau arī neizpaliks...Lai veicas Rupeiks/Mucenieks

     [+] [-]

, 2012-03-12 23:11, pirms 12 gadiem
matadors rakstīja: No klūdām mācās..Rupeikam jau pagājušo sezonu vajadzēja beigas nobraukt ar vinu un tagad nebuutu probleemu un buutu labāka ekipāža.
Bet neko vismaz 100% Lv ekipāža kas man patīk.un rezultāti jau arī neizpaliks...Lai veicas Rupeiks/Mucenieks
Tas jau nebus Matadors,kursh nenocietisies un neieliks kadu savu komentu...Tu esi taa kaa nagla di...saa

     [+] [-]

, 2012-03-12 23:14, pirms 12 gadiem
Cābels rakstīja: Tas jau nebus Matadors,kursh nenocietisies un neieliks kadu savu komentu...Tu esi taa kaa nagla di...saa
a ko tu te ielidi? buģim žit družna

     [+] [-]

, 2012-03-14 11:38, pirms 12 gadiem
DD bus man, jo citiem nevajag