Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lietuvā apbalvo CAMK "Latgale" sportistus

Andrejs Siliņš

Lietuvā apbalvo CAMK "Latgale" sportistus
Foto: camklatgale.com

26. novembrī Lietuvas motosporta federācija uzaicināja uz 2011. gada motokrosa sezonas apalvošanas ceremoniju, kur tika sumināti arī CAMK "Latgale" kluba sportisti.

Beidzot pienācis laiks atskatīties uz paveikto 2011.gada motokrosa sezonas laikā. Daudzi CAMK Latgale sportisti sezonas laikā stājušies uz goda pjedestāliem sacensībās Baltkrievijā, Krievijā, Polijā, Lietuvā. Daži sportisti ir pārstāvējuši Latviju Eiropas čempionātos Latvijas izlases sastāvā. Tagad pienācis laiks, kad dažu valstu motosporta federācijas rīko sportistu godināšanu!

Dmitrijs Goršanovs izcīnīja 3. vietu Lietuvas čempionāta kopvērtējumā piekāpjoties tikai ļoti spēcīgajiem Igaunijas un Lietuvas sportistiem. Kā arī izcīnīja sudraba medaļu Lietuvas „Super taure” sacensību seriālā.

Mūsu komandas kvadriciklu meistars Agris Neija Lietuvas čempionātā izcīnīja 2. Vietu, piekāpjoties savam galvenajam sāncensim no Lietuvas.

Savukārt Lietuvas kausa sacensībās sezonas gaitā mūsu sportisti Artjoms Trofimovs un Anastasija Ušakova neatstāja nekādas cerības citiem uz augstākajiem pjedestāla pakāpieniem. Artjoms Trofimovs izcīna 1. vietu, bet Anastasija Ušakova 2. vietu. Jāpiebilst ka Anastasija bija vienīgā meitene zēnu konkurencē un izcīnītā 2. vieta ir zelta vērta.

Informāciju sagatavoja
Coming Soon