Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē Motopower.lv sporta spēles

Andrejs Siliņš

Visu motobraucēju forums MOTOpower.lv šogad pirmo reizi rīko visiem motobraucējiem sporta spēles ar ceļojošā kausa izcīņu. Pasākums paredzēts 14. un 15. augustā.

Sporta spēles notiks šī gada 14. un 15. augustā atpūtas parkā „Leiputrija”. Sacensību sākums plkst. 12.00. Sporta spēlēs ir aicināts piedalīties un apmeklēt jebkurš motobraucējs, viņa draugi, paziņas, līdzjutēji, kā arī skatītāji.

Sacensības notiks visas dienas garumā, kur piedalīsies pašu izveidotas komandas, kuras sastāvēs no desmit cilvēkiem. Sacensību disciplīnas: pludmales volejbols, futbols, strītbols, tautas bumba, virves vilkšana un riepas mešanas stafete. Būs arī atsevišķas disciplīnas bērniem.

Sporta spēļu laikā darbosies kafejnīca un spēlēs jautra mūzika. Vakarā būs iespēja iet pirtī, sēdēt kublā, peldēties dīķī un makšķerēt zivis.

Ieejas maksa: 6 Ls vienai personai (līdz 16 gadiem bez maksas).
Komandas dalības maksa: 20 Ls

Informāciju par pieteikšanos sporta spēlēm, kā arī to nolikumu atradīsiet mājas lapā: MOTOpower.lv

Informācija par atpūtas parku „Leiputrija”: Leiputrija - atpūtas parks Ādažos / tourist and...

Informāciju sagatavoja
Anrijs Anspoks
MOTOpower.lv