Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Rosi: ''"Moto GP" braukšu arī nākamsezon, taču, kurā komandā, tas lai paliek noslēpums''

Rosi: ''"Moto GP" braukšu arī nākamsezon, taču, kurā komandā, tas lai paliek noslēpums''
Iespējams, šis Rosi ir pēdējais gads "Yamaha" komandā
Foto: AP/Scanpix

Septiņkārtējais ''Moto GP'' čempions Valentīno Rosi atzinis, ka viņš "Moto GP" brauks arī nākamajā sezonā, taču, kurā komandā, to gan itāļu braucējs neatzina.

Jau ziņojām, ka šodien Rosi tika izrakstīts no Florences slimnīcas, kurā viņš atguvās pēc veiktās labās kājas liela kaula operācijas. Nesen ''Yamaha'' komandas boss atzina, ka nav svarīgi, uz kuru posmu Rosi atgriezīsies, jo šobrīd pats galvenais ir, lai sportists pilnībā atgūtos no gūtā savainojuma. "Nav svarīgi vai tu kopvērtējumā ieņem trešo, vai desmito vietu. Šobrīd svarīgākais ir Rosi veselība," nesen teica Deivids Brivio.

Šobrīd Rosi atzīst, ka, neskatoties uz šo savainojumu, viņš "Moto GP" brauks arī nākamajā sezonā. "Šis negadījums nekādā gadījumā neietekmēs manu izvēli nākamajā sezonā," iesāk itālis. "Pagājušā sestdiena neko nav mainījusi. Zinu, ka man ir motocikls nākamajai sezonai, tāpēc man nav jāsasteidz atgriešanās."

Atgādināsim, ka pēc šīs sezonas Rosi beigsies līgums ar "Yamaha" komandu. 2009. gada novembrī Rosi teica: "Neesmu 100% pārliecināts, vai palikšu "Yamaha" komandā. Es varu nomainīt motociklu un mēģināt izcīnīt pasaules čempiontitulu ar "Ducati". Tā būtu lieliska motivācija turpināt braukt."

Vai tas nozīmē, ka Rosi nākamgad brauks "Ducati", rādīs laiks.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

Vai Rosi nākamgad arī pārstāvēs "Yamaha" komandu?

  • 8

  • 42

  • 1



, 2010-06-11 23:27, pirms 14 gadiem
bet varbūt Honda? te jau grūti ir ko prognozēt ar ko brauks
, 2010-06-11 23:35, pirms 14 gadiem
nu sliktu komandu jau viņš neizvēlēsies, mērķis būs tas pats, kas vienmēr - čempiona tituls!
, 2010-06-12 01:03, pirms 14 gadiem
ja Ducati būs Stouners un Rosi, tad tas būs vairāk nekā ideāli! Es ir starā!
, 2010-06-12 11:10, pirms 14 gadiem
veseļojies čalīt lai nākamgad var parādīt kurš ir vislabākais
, 2010-06-18 18:11, pirms 14 gadiem
Honda diez vai motivāciju vairos. Bet Ducati būtu īsts izaicinājums, jo šito "kumeļu" novaldīt tā īsti pa spēkam ir bijis tikai Stouneram un Kapirosi.
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: no sportista arhīva

Kārlis Reišulis: "Slikts pirmais brauciens ar pārāk daudz kļūdām"

18. un 19. maijā Francijā, "St Jean d’Angely" mototrasē norisinājās Eiropas čempionāta EMX250 ceturtais un EMX125 piektais posms motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Alberts Reišulis, kurš savā klasē divu braucienu summā ierindojās piektajā vietā, un Markuss Ozoliņš, kuram kopvērtējumā 14. vieta.
Pauls Jonass. Foto: mxgp.com

Jonass: "Kopumā nedēļas nogale izdevusies, sevišķi svētdiena"

Pagājušajā nedēļas nogalē, 18. un 19. maijā, Francijā, "St Jean d’Angely" mototrasē noskaidroti pasaules čempionāta septītā posma motokrosā uzvarētāji. Prestižajā MXGP klasē Pauls Jonass ("Standing Construct Honda MXGP Team") divu braucienu summā izcīnīja piekto vietu un saglabāja savu "Top 5" pozīciju sezonas kopvērtējumā.
Pauls Jonass. Foto: mxgp.com
34

Lietainajā Francijā Jonass trešais otrajā braucienā un piektais kopvērtējumā

Šodien MXGP posmu Francijā divu braucienu summā augsto piekto vietu izcīnīja latvietis Pauls Jonass, kurš to laikā ar piekto un trešo vietu ieguva 36 punktus. Pirmajā braucienā viņš no startā iegūtās devītās vietas pakāpās uz piekto, bet otrajā braucienā sarežģītos laikapstākļos ieņēma trešo vietu. Kopvērtējumā uzvarēja Tims Gajsers.