Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Macuks pievienojas "Herbalife" komandai

Jānis Celmiņš

Macuks pievienojas "Herbalife" komandai
Foto: Herbalife

Viens no Latvijas labākajiem motokrosa meistariem Toms Macuks pievienojies "Herbalife" komandai un centīsies sasniegt jaunas virsotnes motokrosā 2011. gadā.

Toms Macuks, kurš pagājušajā gadā izcīnīja Latvijas čempiona titulu MX2 klasē un Latvijas izlasi pārstāvēja Eiropas Nācijās ir pievienojies „Herbalife” sportistu komandai un centīsies sasniegt jaunas virsotnes motokrosā 2011.gadā. Viņa mērķis ir piedalīties Vācijas ADAC čempionātā un cīnīties par augstām vietām, kā arī startēt Baltijas mēroga sacensībās. Latvijā Toms Macuks būs redzams startējot „Superkauss” sacensībās, un viņa mērķis būs uzvarēt tajās, prestižajā MX Pro klasē pārstāvot viennozīmīgi „MX Rodeo Racing Team” komandu. Sportists arī nākamajā sezonā būs uzcītīgs „Suzuki” ražotajiem motocikliem, un trasē būs redzams ar Nr. 171.

Lai varētu sasniegt lieliskus rezultātus sportā ļoti svarīga lieta ir uzturam, ko lieto sportists, tāpēc Toms Macuks ir ļoti priecīgs, ka panāca vienošanos ar „Herbalife Independent distributor” Viktoriju Kondratjevu, ka viņa atbalstīs viņu šajā sezonā, un palīdzēs viņam ar konsultācijām un nepieciešamajiem testiem, lai sportists varētu pēc iespējas labāk sagatavoties sezonai.

Toma Macuks:"Man ir ļoti liels prieks, ka sadarbošos ar “Herbalife”, un esmu sajūsmā par “Herbalife” komandas pretīm nākošo attieksmi. Par produktiem varu teikt tikai labāko jo ne tikai es, bet gan visa mana ģimene lieto kādu no “Herbalife” produktiem, un progress ir jūtams. Noteikti iesaku to visiem, kuri nodarbojas ar sportu. Paldies jāsaka Viktorijai Kondratjevai par konsultācijām, ieteikumiem, padomiem un lielisko iespēju sadarboties ar „Herbalife” . Novēlu palikt tik pat mērķtiecīgiem un pretīm nākošiem, kā šobrīd.

Informāciju sagatavoja:
Agnis Skrebs
Motosporta žurnālists