Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Rodeo sezonas kopsavilkums

Rodeo sezonas kopsavilkums
Rodeo komanda Latvijas motokrosa federācijas balvu pasniegšanas ceremonijā

Ventspils motoklubs "Rodeo" saņēmis Latvijas motokrosa federācijas balvas par uzvaru 2010.gada Latvijas čempionāta motokrosā. Tāpat arī Rodeo jauniešu komandi godpilno trešā vieta, bet battery Superkausa mačos Rodeo vienībai kopvērtējuma sudrabs.

„Lielākais prieks man ir par to, ka komanda uzvarēja. Iepriekš uzvaras laurus plūcām pirms pieciem gadiem, jo pārsvarā nācās samierināties ar otro vietu, bet tagad pēc pārtraukuma esam atpakaļ čempionu godā,” priecājās "Rodeo" komandas direktors Arvis Sanders.

Tāpat tika sumināti arī Latvijas izlases dalībnieki gan Pasaules, gan Eiropas Nācijas kausos, kuros tika uzrādīti augstvērtīgi rezultāti. Pasaules Nācijas mačos komandas līderis un vilcējs bija tieši mūsu "Rodeo" braucējs Matīss Karro, bet Eiropas Nāciju kausā Latvijas izlasi pārstāvēja Toms Macuks, kurš kļuva arī par Latvijas čempionu MX2 klasē. Cīņas par Latvijas čempiona tituliem notika astoņu posmu kopvērtējumā, kas no braucējiem prasīja daudz spēkus un stabilitāti, jo katra kļūda varēja dārgi maksāt.

Neatlaidība, darbs un mobilizācija palīdz uzvarēt. Tie ir vieni no svarīgākajiem punktiem uzvarā, atklāja Sanders. „Pēdējie divi gadi, kad mūsu valstī ir grūtāka situācija, radīja problēmas finansējumu piesaistē arī "Rodeo" klubā. Priecē, ka visi mūsu braucēji spēja mobilizēties un bija gatavi cīnīties par Latvijas čempionāta labāko trijnieku. Sākumā bija doma cīnīties par trijnieku gan Latvijas čempionātā, gan Superkausā, bet, kad apjautām, ka varam uzvarēt, tad visi spēki un iespējas tika koncentrēti tikai uz to. Katrs "Rodeo" braucējs, mehāniķis un visi pārējie pielika visas pūles, lai mēs būtu labākie Latvijā. Titula nozīmi vairo arī faktors, ka mūsu vadošajiem braucējiem nebija iespējas pirms sezonas aizvadīt treniņnometnes ārpus valsts robežām. Tomēr noslēgumā mums izdevās pierādīt, ka "Rodeo" ir spēks, ar kuru jārēķinās. Protams, ka tas nebūtu iespējams bez mūsu atbalstītājiem, kuri palīdzēja atgūt Latvijas čempiona titulu. Ventspils komandas sezonas apskats apskatāms http://www.youtube.com/watch?v=ogDt3LjWzbU.”

"Rodeo" panākumi:
Toms Macuks 1.vieta LR čemp. MX2 klase
Ainars Soks 1.vieta Superkauss seriāls MX30+ klase
Arvis Sanders 1.vieta LR čemp. Senioru klase
Ralfs Reinfelds 1.vieta LR čemp. Qvadri 200a klase
Kristaps Smiltnieks 1.vieta LR čemp. Qvadri Iesācēju klase
Emīls Sigajevs 1.vieta LR čemp. Qvadri 100B klase
Edgars meņģelis 2.vieta LR čemp. Qvadri Iesācēju klasē
Oļegs Jurčenko 2.vieta LR čemp. Mini MX klase
Endijs Bernics 4.vieta LR čemp. Qvadri 200B klase
Gvido Judeiks 5.vieta LR čemp. H30 klase
Kaspars Meņģelis 6.vieta Superkauss seriāls Qvadri PRO klase
Raimonds Baltgalvis 7.vieta Superkauss seriāls Qvadri PRO klase
Kristaps Meņģelis 10.vieta Superkauss seriāls Qvadri PRO klase
Juss Laansoo Igaunijas izlases dalībnieks Eiropas Nāciju kausā
Matīss Karro Latvijas izlases dalībnieks Pasaules Nāciju kausā

Atbalstītāji:
A/S Ventsbunkers, SIA N&J, Ventspils pilsētas dome, Olimpiskais centrs Ventspils, Aureus Kapitāls, SIA Dzintarjūra, SIA Sumata, Motofavorīts, Suzuki, MOTOREX, Maxmoto SIDI, MOTOSPORTS, PRO GRIP, MELGA, DUNLOP, Pro R motors, SIA Reinfelds, Z/S Rusas, AL Automobile,

Izmantotie resursi:
Ventas Balss