Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro: ''Diemžēl izlaidīšu arī Portugāles posmu…''

Karro: ''Diemžēl izlaidīšu arī Portugāles posmu…''
Matīss Karro
Foto: Jānis Pastars

Latviešu motokrosists Matīss Karro turpina aktīvi trenēties, taču šonedēļ paredzētajā Portugāles posmā diemžēl mūsu sportists vēl nebrauks.

Lai arī sākotnēji bija domāts, ka Karro PČ motokrosā atgriezīsies jau Portugāles posmā, tā diemžēl nenotiks. Kauls ir sadzijis, taču par sevi liek manīt cīpslas, kas neļauj braukt ar 100%, jo pēc kaula lūzuma tās vēl nav nostiprinājušās.

''Šobrīd cītīgi aizvadu treniņus un regulāri apmeklēju ļoti labu un pieredzējušu fizioterapeitu, tas ir tas pats fizioterapeits, kurš ikdienā strādā ar Tanelu Leoku. Viņš man parādīja, kā pareizi ”noteipot” kāju, lai saudzētu cīpslas, jo šobrīd tās vēl nav pietiekoši stingras un pie lielākiem lēcieniem tās liek par sevi manīt,'' portālam Sportacentrs.com stāsta Matīss.

''Līdz ar to Portugāles posmā nebraukšu, jo tas būtu nevajadzīgs un lieks risks, lielākā daļa sezonas vēl ir priekšā. Diemžēl arī par Spānijas posmu vēl īsti nezinu – viss būs atkarīgs no tā, kā jutīšos. Tagad ir tās saucamās lūzuma sekas. Labāk atkopties par visiem 100% un tad braukt. Šobrīd dzīvojos pa Beļģiju, kur arī visu laiku trenējos. Kad būšu gatavāks, tad piesaistīšu treneri.''

"Paldies visiem par atbalstu. Arī es pats esmu ļoti noilgojies pēc sacīkstēm un gribu pēc iespējas ātrāk atgriezties apritē. Ceru, ka jau pavisam drīz varēšu startēt PČ!"

  +4 [+] [-]

, 2011-06-10 14:05, pirms 13 gadiem
Turies Matiis!
Pareizs leemums - nav ko riskeet. Buusi pilniigi vesels tad arii izgeerbsi visus konkurentus.
Lai veicaas !

  +1 [+] [-]

, 2011-06-10 14:41, pirms 13 gadiem
tieši tā ! vispirms veselība un tad, jau kārtīga gāzēšana ! turies SKRULLI!

  -1 [+] [-]

, 2011-06-10 14:45, pirms 13 gadiem
TIEŠI TĀ ! vispirms veselība un tad jau sekos kārtīga gāzēšana ! GALVENAIS neķer kreņķi un dod muskulī ! turies SKRULLI !
( MAFIJA )