Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pauls Jonass otrais Faencā un piektais kopvērtējumā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Pauls Jonass otrais Faencā un piektais kopvērtējumā
Pauls Jonass Eiropas čempionātā 125 kub. cm klasē junioriem finišēja ar otro vietu pēdējā posmā un 5. vietu kopvērtējumā.
Foto: Adrenalin.lv

Eiropas čempionāta pēdējā posmā motokrosā 125 kub.cm klasē junioriem Faencas trasē Itālijā otro vietu ieņēma Pauls Jonass. Čempionāta kopvērtējumā viņš pacēlās uz 5. vietu. No pjedestāla šķīra tikai 15 punkti...

Pēdējā čempionāta posmā nestartēja titula īpašnieks slovēnis Tims Gaisers (viņš turpat piedalījās pasaules čempionāta posmā MX2 klasē), bet visi pārējie bija klāt. Pauls Jonass sasniedza labāko apļa laiku kvalifikācijā, bet abos sacīkšu braucienos ieņēma otro vietu un otrais bija posma kopvērtējumā. Par posma uzvarētāju kļuva mājinieks Simone Furlotti.
Eiropas čempionāta kopvērtējumā Paulam izdevās pacelties uz 5. vietu. Žēl, ka sezonas sākumā gadījās daži neveiksmīgi braucieni - četros braucienos Pauls palika bez punktiem...
Atgādināšu, ka pasaules junioru čempionātā 125 kub.cm klasē Pauls ieguva bronzas medaļu, bet tagad Faencā vēlreiz apliecināja, ka pašreiz ir viens no labākajiem motokrosa meistariem pasaulē starp junioriem.
Šajā sezonā Paulam vēl ir palikušas vienas svarīgas sacensības - jaunās nedēļas nogalē risināsies ADAC jeb Vācijas atklātā čempionāta pēdējais posms, kur Jonass ir līderis 125 kub.cm klasē divtaktu dzinēju motociklu grupā.

     [+] [-]

, 2012-09-09 13:18, pirms 12 gadiem
Un cik maz pietrūka līdz 1. vietai.. Bet tāpat malacis, ļoti labs sniegums

     [+] [-]

, 2012-09-09 14:06, pirms 12 gadiem
Varēja jau Toļiks pieminēt, ka arī Tomass Šileika pirmoreiz izmēģināja spēkus šajā pašā klasē un spēja abos braucienos iebraukt punktos, 19. un 16. vieta braucienos, 19.kopvērtējumā. Ļoti atdzīstams rezultāts, braucot tikai trešo nopietno sacensību ar 125 cc mocīti!

     [+] [-]

, 2012-09-10 22:04, pirms 12 gadiem
malacis