Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro velna ducis Portugāles kvalifikācijā

Andrejs Siliņš

Karro velna ducis Portugāles kvalifikācijā
Matīss Karro
Foto: Ray Archer, www.steveturnerracing.com

Portugālē notiekošajā septītajā pasaules čempionāta posmā motokrosā MX1 klasē latviešu sportists Matīss Karro sestdien kvalifikācijas sacensībās uzrādīja 13. rezultātu, savukārt Dāvim Ivanovam MX2 klasē rīt sacensības būs jāsāk no 29. pozīcijas.

Par uzvarētāju MX1 klases kvalifikācijā kļuva itāliešu motobraucējs Antonio Kairolī, kurš ir arī pasaules čempionāta kopvērtējuma līderis. Otrais ātrākais bija beļģis Klemens Desaljē, kurš ir viens no trijiem sportistiem, kas atrodas sīvā cīņā par vicelīdera pozīcijām kopvērtējumā.

Matīss Karro savu labāko apļa laiku (1:51.217) uzrādīja trešajā aplī, bet kopumā uzrādīts 13. rezultāts. Tas nozīmē, ka rīt sacensības Karro sāks tieši no 13. pozīcijas.

MX2 klasē ātrākais bija kopvērtējuma līderis Džefrijs Herlings no Nīderlandes, bet vienīgais Latvijas pārstāvis Dāvis Ivanovs uzrādīja 29. labāko laiku 38 braucēju konkurencē.

Izmantotie resursi:
Youthstream - Dreams Factory

  +1 [+] [-]

, 2012-06-10 17:57, pirms 12 gadiem
Labi nobrauca pirmo, devītais. Leoks, Simpsons, D. Philiperts aiz muguras, super!