Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro Čehijā izcīna 13. vietu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Karro Čehijā izcīna 13. vietu
Matīss Karro
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Šodien Čehijā aizvadīts pasaules čempionāta motokrosā MX1 un MX2 klašu kārtējais posms. No latviešiem labākais rezultāts MX2 klases pārstāvim Matīsam Karro, kuram posmā 13. vieta.

MX2 klases pirmajā braucienā Karro izcīnīja 12. vietu, bet par uzvarētāju kļuva vācietis Kens Roczens. Otrajā braucienā Karro trīs vietas zemāk, bet Roczenu cīņā par pirmo vietu apsteidza pasaules čempions Mārvins Muskins no Francijas. Viņam arī šodien posma uzvara, bet Karro Čehijas "Grand Prix" kopvērtējumā izcīnīja 13. vietu un 15 punktus. PČ kopvērtējumā Muskinam ir 527 punkti, bet Karro ar 120 punktiem ieņem 16. vietu.

Savukārt MX1 klasē Augustam Justam braucienos 27. un 21. vieta, bet Ivo Šteinbergam 36. un 22. vieta. Posmā uzvara PČ kopvērtējuma līderim, itālietim Antonio Kairoli, bet trešajā vietā igaunis Tanels Leoks, kurš bija nepārspēts pirmajā braucienā. Justam posmā 27. vieta, bet Šteinbergs vienu vietu zemāk. Neviens no mūsējiem pie punktiem netika.

Izmantotie resursi:
Youthstream - Dreams Factory