Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lutriņos norisināsies jau ceturtais Latvijas kausa posms ''Cross Country''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Lutriņos norisināsies jau ceturtais Latvijas kausa posms ''Cross Country''
Miks Rasmanis ''Cross Country'' sacensību ierakumos. Foto: Agnija Gulbe

Nākamsvētdien tiks aizvadīts jau ceturtais posms Latvijas kausā ''Cross Country''. Šoreiz sportisti tiksies ''Alpu'' trasē Lutriņos.

Lutriņi ir neliels ciematiņš desmit kilometru attālumā no Saldus. Šis būs jau ceturtais ''Cross Country'' jeb Endurokrosa posms šosezon, kas nozīmē, ka pēc tā būs atlikuši vien vairs divi. Sezona tuvojas izskaņai un cīņa par augstāku vietu kopvērtējumā kļūst arvien aktuālāka.

Deviņās dažādās ieskaitēs cīkstēsies solo motociklu stūrmaņi - E1, E2/E3, Enduro, 85cm3, Seniori 40+, Hobby, Iesācēji 2T, Iesācēji 4T un Veterāni 50+. Nemainīgi divas klases veltītas arī kvadriciklistiem - Kvadri Open un Kvadri ATV.

Solo motociklu braucējiem starts paredzēts jau plkst. 11:30, kamēr kvadriciklisti uz starta izies plkst. 14:30. Skatītājiem ieeja ir bez maksas.

Pilnais sacensību kalendārs: ŠEIT

Latvijas kauss ''Cross Country''

DatumsVieta
26.martsLiepāja
10.aprīlisĶesterciems
29.maijsStende
19.jūnijsSaldus
17.septembrisLubāna
22.oktobrisĶekava

Izmantotie resursi:
https://www.lamsf.lv