Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Bakss/Stupelis labākie kvalifikācijā

Andrejs Siliņš

Bakss/Stupelis labākie kvalifikācijā
Etjēns Bakss/Kaspars Stupelis

Beļģijas pilsētas Genkas mototrasē sestdien ar septītā posma kvalifikācijas sacensībām pēc gandrīz mēnesi ilga pārtraukuma atsākās pasaules čempionāts motokrosā ar blakusvāģiem. Uzvaru kvalifikācijā svinēja kopvērtējuma līderi Etjēns Bakss un latviešu kantētājs Kaspars Stupelis.

Genkā uz starta kvalifikācijā kopumā izgāja 50 ekipāžas, kas tika sadalītas divās grupās. A kvalifikācijas grupā labākie bija Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis, bet otrā pozīcija arī tika ekipāžai ar Latvijas pieskaņu - Joriss Hendrikss un Kaspars Liepiņš. Brāļiem Laurim un Jānim Daideriem šoreiz sestā vieta. B grupā ātrākie bija nīderlandieši Daniels Vilemsens un Kenijs van Gālens, bet ceturtā vieta Mārim Rupeikam ar kantētāju Elviju Mucenieku.

30 sacensībās kvalificējušās ekipāžas Genkas Grand Prix ieguvēju noskaidros rītdien.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc sešiem posmiem vadībā ar atrāvienu ir Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis, kuriem ir 176 punkti. Hendrikss/Liepiņš ir piektie ar 129 punktiem, no otrajā vietā esošajiem Jana Hendriksa un Tima Smoininksa atpaliek desmit punktus. Jānis un Lauris Daideri ir septītie (119), esot pēdējie, kas sasnieguši vismaz simt punktus. Astotajā vietā esošajiem Rupeikam un Muceniekam 78 punkti.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-07 20:20, pirms 12 gadiem
buus labi...

  +1 [+] [-]

, 2012-07-08 09:57, pirms 12 gadiem
Va kāds nepateiktu kur internetā varētu redzēt šīs sacensības???